Bij Silhouette Schoenen ben je altijd welkom om schoenen en laarzen te komen passen en kopen. Maar zoals in elke winkel is het op het ene moment drukker dan het andere moment. Op hele drukke momenten zullen onze medewerkers hun aandacht moeten verdelen over meerdere klanten.

Ben je op zoek naar dat ene paar tophakken voor onder je trouwjurk óf op zoek naar die hele gave laars voor een spannend feest? Op rustige momenten hebben we meer tijd om je te adviseren dan tijdens een druk moment.
Kom je van ver en wil je op je gemak al het mogelijke aan proberen en alle tijd van ons team, dan adviseren wij je niet op een piekmoment te komen. Uiteraard ben je van harte welkom, als je het geen probleem vindt dat je wellicht even moet wachten of één van onze collega’s moet delen met een andere klant!

Hetzelfde geldt voor onze mannelijke klanten die graag discreet willen passen in de ruimte achter onze winkel.
Op de drukke momenten (= rood gekleurd in de tabel hieronder) kan er niet discreet gepast worden in de ruimte achter de winkel. Wij hebben dan al onze collega’s op de winkelvloer nodig. Bij oranje kan dit alleen indien een collega vrij beschikbaar is.

De druktekalender hieronder laat de drukte in de winkel zien:
Grijs = gesloten
Groen = rustig
Oranje = levendig
Rood = druk

 

Deze druktekalender is gebaseerd op gemiddelden. Als het regent dat het giet, zal het op een zaterdagmiddag minder druk zijn dan normaal. En op donderdagochtend in de kerstweek is het uiteraard drukker dan je op de kalender kunt aflezen. Je kunt ons altijd voordat je ons wilt bezoeken even opbellen zodat we je de actuele status kunnen geven in de winkel.

Open chat
1
Sandra van Silhouette hier, Hulp nodig?
Hallo, Sandra van Silhouette hier,
Waarmee kan ik je helpen?