Filter producten 1 - 18 van 104 Producten
Maat
Kleur
Materiaal
Haksoort
Neussoort
Prijs
Hakhoogte
Plateauhoogte

Kuit- en knielaarzen – gemakkelijk online gekocht!

Ons assortiment kuit- en knielaarzen wordt zeer regelmatig uitgebreid.
Bekijk hierboven onze complete collectie van hoge laarzen.

Hoge laarzen hebben hun stempel gedrukt op het modebeeld van de afgelopen jaren. Silhouette heeft heel veel keuze: van modieuze modellen in bijzondere kleuren voor één seizoen, tot mooie stijlvolle leren basic kuitlaarzen en knielaarzen waar u jaren plezier van zult hebben.

Wij hebben hoge laarzen van maat 34 tot en met maat 46 en met verschillende hakhoogten. Ook hebben wij verschillende leesten: spits, carré of rond. Zoekt u hoge laarzen met een naaldhak? Of met een plateau? Ook daaraan kunnen wij u helpen. En wij hebben bovendien veel hoge laarzen voor een extra smalle of extra brede kuit. Wilt u een lange laars die perfect aan uw been aansluit? Dan is stretchmateriaal wellicht voor u de ideale optie. Kijkt u maar eens rustig op onze site rond!

Wilt u meer informatie over onze knielaarzen en kuitlaarzen collectie?

Voor meer informatie over onze collectie lange laarzen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@silhouette.nl. Ook kunt u natuurlijk voor persoonlijke service in onze winkel terecht. Niet alleen kunnen wij u dan alles over onze lange laarzen vertellen, maar u kunt tevens onze uitgebreide collectie bekijken en passen.