Filter producten Showing all 7 Producten
Maat
Kleur
Materiaal
Haksoort
Neussoort
Prijs
Hakhoogte
Plateauhoogte

Accessoires en kadobonnen

Vind u op hoge hakken lopen niet comfortabel? Door gebruik te maken van onze balettes of mini-stops wordt het lopen op hoge hakken een stuk comfortabeler.

De balette is een klein kussentje, dat voor veel doeleinden geschikt is:
1. het voorkomt een branderig gevoel onder de bal van de voet bij het dragen van hoge hakken;
2. het is ideaal voor open schoenen waarin u te ver naar voren glijdt; het kussentje houdt de voet wat verder naar achteren waardoor u met de tenen niet te ver richting de rand schuift;
3. het vult een schoen een halve schoenmaat op: erg handig als u een tussenmaat heeft en de ene maat net te klein, en de andere net te groot is.

De balettes zijn gemaakt van leer met een foam kussen. Ook al krijgt u warme of wat vochtige voeten: de balette houdt uw voet goed op de plaats.

De Mini-Stop is een zelfklevend kussentje van suède, dat je in de hiel van je schoen kunt plakken. Het voorkomt dat je voet uit de schoen glipt bij het dragen. Ook is het prettig als je gevoelige hielen hebt en snel blaren krijgt.

Naast deze accessoires zijn er verschillende clutches verkrijgbaar.

Wilt u graag een van onze hoge hakken kado doen, maar u weet niet welke? Neem dan contact met ons op via info@silhouette.nl over de mogelijkheid voor een kadobon.

Bij Silhouette zijn dus niet alleen schoenen en laarzen met hoge hakken verkrijgbaar, maar ook accessoires en kadobonnen die het leven net wat leuker, makkelijker en comfortabeler maken!