Filter producten 1 - 18 van 659 Producten
Maat
Kleur
Materiaal
Haksoort
Neussoort
Prijs
Hakhoogte
Plateauhoogte

Pumps in alle maten en kleuren van de regenboog

Pumps met naaldhakken zijn de klassiekers onder de damesschoenen. Ze worden beschouwd als gemakkelijk draagbare, sierlijke en elegante schoenen. Wij leveren goedkope pumps met verschillende hakvormen: blokhakken, naaldhakken of sleehakken wat de stijl bepaalt. Ze mogen omwille van hun veelzijdigheid niet in een vrouwenschoenen collectie ontbreken, het zijn immers mooie allrounders.

Bij ons vindt u uiteraard naaldhakken in alle soorten en maten. Naaldhakken met een bandje om de enkel, een bandje over de wreef of een bijzondere decoratie. Wij hebben ook trouwschoenen met naaldhakken vanaf maat 33 tot en met maat 46. Daarnaast hebben wij verschillende leesten: spits, carré of rond. Bovendien zijn de prijzen bijzonder aantrekkelijk: vanaf € 20,00 heeft u al veel keuze! Gemakkelijk online kopen en veilig betalen doet u bij silhouette.nl

Naast onze bewerkte pumps met hoge hakken hebben we ook een enorme collectie gladde pumps in alle mogelijke kleuren en materialen. En zoekt u een bijzondere damesschoen voor een gala feest? Kijk dan ook eens bij onze categorie met strass-steentjes.

Wilt u meer informatie over onze naaldhakken?

Voor meer informatie over onze uitgebreide collectie met hoge hakken kunt u altijd contact met ons opnemen via info@silhouette.nl. Ook kunt u natuurlijk voor persoonlijke service in onze winkel terecht. Niet alleen kunnen wij u dan alles over onze schoenen vertellen, maar u kunt tevens onze uitgebreide collectie naaldhakken bekijken en passen.