Filter producten 1 - 18 van 24 Producten
Maat
Kleur
Materiaal
Haksoort
Neussoort
Prijs
Hakhoogte
Plateauhoogte

Poseerschoenen

Poseerschoenen voor bikinifitness en bodyfitness zijn er in veel verschillende variaties. Met steentjes die passen bij uw bikini, eenvoudig of doorzichtig transparant met naaldhakken. Of toch die sandaaltjes met een bandje of eenvoudige slippertjes met hoge hak?
Heel veel modellen zijn gemaakt van pexy materiaal. Pexy kan in het begin wat stug en hard zijn. Zeker als het materiaal koud is en je voeten warm. Om de slippertjes gemakkelijk aan te krijgen, kun je ze even kort boven de stoom van een waterkoker houden, of heel even onder je föhn (niet te dichtbij).

Alle poseerschoenen die je op onze website www.silhouette.nl vindt, zijn direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld? Dezelfde dag nog naar je verstuurd.

Alle poseerschoenen die verkrijgbaar zijn voldoen aan de richtlijnen van de IFBB.

Wilt u meer informatie over onze collectie?

Voor meer informatie over onze uitgebreide collectie met hoge hakken kunt u altijd contact met ons opnemen via info@silhouette.nl. Ook kunt u natuurlijk voor persoonlijke service in onze winkel terecht. Niet alleen kunnen wij u dan alles over onze schoenen vertellen, maar u kunt tevens onze uitgebreide collectie bekijken en passen.