Filter producten 1 - 18 van 81 Producten
Maat
Kleur
Materiaal
Haksoort
Neussoort
Prijs
Hakhoogte
Plateauhoogte

‘Bling-Bling’ en Gala Sandaaltjes met Strass

Ons assortiment ‘Bling-Bling’ en Gala sandaaltjes met Strass wordt zeer regelmatig uitgebreid. Bekijk hierboven onze uitgebreide collectie!

Heeft u een gala-feest? Dan maakt een paar sandaaltjes met strass-steentjes uw outfit waarschijnlijk helemaal af. Wij hebben een enorme collectie sandalaaltjes in de kleuren zwart, goud, zilver, brons en pewter. Zo kunt u de kleur van uw sandaaltjes bijvoorbeeld afstemmen op de kleur van uw accessoires. Glimmende materialen of satijn, met een bandje over de wreef of een enkelbandje: bijna alles is mogelijk. Bovendien zijn de prijzen van onze sandaaltjes bijzonder aantrekkelijk: vanaf €29,95 heeft u bij ons al een ruime keuze!

Vanaf maat 32 tot en met 46 kunt u bij ons al terecht! Ook verkopen wij gala-pumps met verschillende hakhoogten in verschillende leesten: spits, carré, rond of met een peep-toe. Voor als u een schoentje met een open teen toch te ‘bloot’ vindt.

Ook hebben wij slippers en muiltjes met strass, deze vindt u hier.

Wilt u meer informatie over onze collectie Bling-Bling en Gala sandaaltjes?

Voor meer informatie over onze collectie bling-bling en gala sandaaltjes kunt u altijd contact met ons opnemen via info@silhouette.nl. Ook kunt u natuurlijk voor persoonlijke service terecht in onze winkel. Niet alleen kunnen wij u dan alles over onze bling-bling en gala sandaaltjes vertellen, maar u kunt tevens onze uitgebreide collectie bekijken en passen.