Onze schoenenwinkel met hoge hakken in Rotterdam

Om onze complete collectie schoenen en de nieuwste trends op het gebied van laarzen, hoge hakken, pumps en sandalen te bekijken kun je onze schoenenwinkel aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam bezoeken. Alle schoenen, pumps, laarzen en muiltjes die op de website worden getoond zijn hier te vinden. Daarnaast vind je er ook nog de leukste aanbiedingen! Wij hebben een speciale collectie damesschoenen in kleine maten én heel veel modellen in grote maten. Zo kun je bij ons jouw hakken vinden van maat 30 tot en met maat 46/47.

Hoe kom je bij dé schoenenwinkel in Rotterdam?

Komt je met de trein? Dan is het ongeveer 15 minuten lopen van Rotterdam-CS.

Kom je met de auto? Je kunt eenvoudig parkeren in de parkeergarage voor de deur (parkeergarage ‘Lijnbaan’). Heb je geen zin om met de auto de binnenstad in te gaan en hoge parkeerkosten te betalen? Onderaan dit bericht vind je meer informatie over het P+R principe van Rotterdam. Je parkeert je auto kosteloos aan de rand van de stad en gebruikt het OV om in minder dan een kwartier bij onze winkel te komen!

Karel Doormanstraat 467 – 3012 GH ROTTERDAM Centrum

Telefoon: +31 10 4130516

MaandagGESLOTEN
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:30
Zondag13:00-17:00
LET OP :Op alle dagen
inloop tot
15 minuten
voor sluitingstijd


Op 2 juni hebben we een stand op een besloten event in Vlaardingen. ⁠
Zien we jou daar? Dan nemen we heel veel leuks voor je mee! ⁠

Wil je die dag naar de winkel komen voor een paar toffe Pleaser laarzen, houd er dan rekening mee dat we op zondag 2 juni even wat minder korte laarsjes en overkneelaarzen op voorraad hebben in onze winkel.

- LET OP! Dit geldt alleen voor modellen van het merk PLEASER! -

Wil je maximale keuze hebben en kom je van ver, dan is het wellicht verstandiger om een andere dag langs te komen.
Sorry voor je ongemak!⁠

TIP! Het P+R principe van Rotterdam – parkeer je auto aan de rand van de stad en reis naar onze winkel met het OV in minder dan een kwartier! http://www.rotterdamparkeren.nl/pr-transferium/kralingse-zoom

Direct naast de Rijksweg A16 (afslag 26) ligt dit ruime, bewaakte Park-en-Ride terrein. Het is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. Met de metro reis je naar station ‘Beurs’ – vanaf dit P + R terrein kun je eigenlijk iedere lijn die richting stad gaat nemen! Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar onze winkel.

Je parkeert je auto hier de gehele dag GRATIS als je vanaf hier met het OV verder (en uiteindelijk weer terug) reist. Of je nu een uurtje naar de stad gaat, of er een avondje-uit aan vastknoopt! Je reist aan het einde van je bezoek aan onze stad weer met de metro terug naar P+R Kralingse Zoom, laat na het scannen van je parkeerkaart je OV-chipkaart scannen en er worden geen parkeerkosten in rekening gebracht en parkeer je hier dus gratis!

TIP! Goedkoop parkeren in het Centrum van Rotterdam bij Budget Par-King

In het Centrum van de stad (Sint Luciastraat 59, Rotterdam – achter de Lijnbaan) bevindt zich deze relatief nieuwe parkeergarage, waar je € 5,50 voor de eerste twee uur parkeren betaalt en € 11,00 voor een hele dag (tot 00:00 uur). Meer info vind je hier: https://www.rotterdamparkeren.nl/parkeergarages/budget-par-king.

Een indruk van onze schoenenwinkel geven we hieronder. Geen gekunstelde foto’s, maar gewoon, een indruk van onze winkel in echte beelden. En dat is nog niet alles – we hebben nog vééél meer! Niet voor niets is Silhouette dé winkel met de meeste hoge hakken per m²!

In de winkel spaar je mee met Piggy, hét leukste spaarsysteem!

Kom je naar onze winkel? Dan kun je meesparen met ons spaarsysteem. (online geldt dit spaarsysteem niet, dus een extra reden om ons te bezoeken!)

Heel laagdrempelig: elke euro die je in onze winkel besteedt, is een punt waard. Vanaf 150 punten krijg je op een volgende aankoop al een leuke korting.

Ook kun je sparen voor gratis schoenen of laarzen of een kadokaart ter waarde van 50 euro, die je zelf kunt gebruiken of weg kunt geven!

In dit filmpje krijg je wat meer info over het spaarsysteem én een kijkje in onze winkel!

Open chat
1
Sandra van Silhouette hier, Hulp nodig?
Hallo, Sandra van Silhouette hier,
Waarmee kan ik je helpen?