Onze schoenenwinkel met hoge hakken in Rotterdam

Kom bij ons langs en bekijk onze complete collectie schoenen!

Om onze complete collectie schoenen en de nieuwste trends op het gebied van laarzen, hoge hakken, pumps en sandalen te bekijken kun je onze schoenenwinkel aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam bezoeken. Alle schoenen, pumps, laarzen en muiltjes die op de website worden getoond zijn hier te vinden. Daarnaast vind je er ook nog de leukste aanbiedingen! Wij hebben een speciale collectie damesschoenen in kleine maten én heel veel modellen in grote maten. Zo kun je bij ons jouw hakken vinden van maat 30 tot en met maat 46/47.

Hoe kom je bij dé schoenenwinkel in Rotterdam?

Komt je met de trein? Dan is het ongeveer 15 minuten lopen van Rotterdam-CS.

Kom je met de auto? Je kunt eenvoudig parkeren in de parkeergarage voor de deur (parkeergarage ‘Lijnbaan’). Heb je geen zin om met de auto de binnenstad in te gaan en hoge parkeerkosten te betalen? Onderaan dit bericht vind je meer informatie over het P+R principe van Rotterdam. Je parkeert je auto kosteloos aan de rand van de stad en gebruikt het OV om in minder dan een kwartier bij onze winkel te komen!

Karel Doormanstraat 467 – 3012 GH ROTTERDAM Centrum
Telefoon: +31 10 4130516

Openingstijden

Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 19.00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag 13.00 – 17.00

TIP! Het P+R principe van Rotterdam – parkeer je auto aan de rand van de stad en reis naar onze winkel met het OV in minder dan een kwartier! 
http://www.rotterdamparkeren.nl/pr-transferium/kralingse-zoom

Direct naast de Rijksweg A16 (afslag 26) ligt dit ruime, bewaakte Park-en-Ride terrein. Het is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. Met de metro reis je naar station ‘Beurs’ – vanaf dit P + R terrein kun je eigenlijk iedere lijn die richting stad gaat nemen! Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar onze winkel.

Je parkeert je auto hier de gehele dag GRATIS als je vanaf hier met het OV verder (en uiteindelijk weer terug) reist. Of je nu een uurtje naar de stad gaat, of er een avondje-uit aan vastknoopt! Je reist aan het einde van je bezoek aan onze stad weer met de metro terug naar P+R Kralingse Zoom, laat na het scannen van je parkeerkaart je OV-chipkaart scannen en er worden geen parkeerkosten in rekening gebracht en parkeer je hier dus gratis!

TIP! Goedkoop parkeren in het Centrum van Rotterdam bij Budget Par-King
In het Centrum van de stad (Sint Luciastraat 59, Rotterdam – achter de Lijnbaan) bevindt zich deze relatief nieuwe parkeergarage, waar je € 5,50 voor de eerste twee uur parkeren betaalt en € 11,00 voor een hele dag (tot 00:00 uur). Meer info vind je hier: https://www.rotterdamparkeren.nl/parkeergarages/budget-par-king.

Een indruk van onze schoenenwinkel geven we hieronder. Geen gekunstelde foto’s, maar gewoon, een indruk van onze winkel in echte beelden. En dat is nog niet alles – we hebben nog vééél meer! Niet voor niets is Silhouette dé winkel met de meeste hoge hakken per m²!