Bij Silhouette verkopen we niet alleen Pleaser hakken, maar ook schoenen en laarzen met hoge hakken van heel veel andere merken.
Sommige naar onze wens geproduceerd, andere ingekocht bij bekende of minder bekende leveranciers.

Om ons bedrijf een grotere naamsbekendheid te geven, voor de herkenbaarheid van onze artikelen én het merk-neutraal kunnen adviseren van klanten in de winkel, worden sinds 2004 alle schoenen van Silhouette voorzien van ons eigen logo.
Deze mooie lurex-etiketten in zwart met zilver geven een stukje herkenbaarheid, maar zijn bij ons ook essentieel voor het herkennen van onze artikelen bij omruil-, reparatie- en garantieverzoeken.

Je weet natuurlijk ook dat Pleaser op meerdere plekken – voornamelijk online – wordt aangeboden.
Door middel van onze eigen labels weten wij zeker dat jouw Pleasers bij ons vandaan komen.
Want in alle eerlijkheid: wij zien met grote regelmaat dat klanten proberen elders gekochte Pleasers bij ons te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat.
Of, als er een probleem met de hakken is, een oplossing hiervoor komen zoeken bij ons, terwijl wij niet de verkoper van het product zijn.

In de afgelopen jaren heeft het merk Pleaser een steeds grotere naamsbekendheid gekregen.
Veel mensen herkennen nu Pleaser als het echte merk en vinden het niet fijn dat de schoenen voorzien zijn van een label van Silhouette.
Deze labels kun je eenvoudig verwijderen door de zwart-met-zilveren labels voorzichtig los te halen en eventuele lijmresten te verwijderen met een beetje wasbenzine.
Houd er dan wel rekening mee, dat mocht je willen ruilen of onverhoopt een probleem hebben met je schoenen of laarzen, we je aankoopbewijs nodig hebben om je te kunnen helpen.

Alle schoenen in de Pleaser categorieën die wij op Silhouette.nl verkopen én alle modellen in onze winkel in Rotterdam zijn 100% echte, authentieke modellen van Pleaser, ondanks dat ze voorzien zijn van een Silhouette-label.

Open chat
1
Sandra van Silhouette hier, Hulp nodig?
Hallo, Sandra van Silhouette hier,
Waarmee kan ik je helpen?