Filter producten 1 - 18 van 21 Producten
Maat
Kleur
Materiaal
Haksoort
Neussoort
Prijs
Hakhoogte
Plateauhoogte

Clubwear / Partywear slippers

Kom chique en stijlvol voor de dag met deze fonkelende Clubwear / Partywear slippers. We hebben een ruim assortiment slippers wat ook zeer regelmatig wordt uitgebreid.

U gaat naar grote feesten met een dresscode. Danst graag in clubs. Of wilt gewoon een paar bijzondere plateau slippers om uw outfit af te maken. Of u doet een cursus paaldansen en wilt de bijbehorende paaldans schoenen hebben.

Wij hebben een enorme collectie slippers voor dansen en feesten. Veel met plateau, in bijzondere materialen met bijvoorbeeld decoraties ín de transparante plateauzolen. Of modellen die oplichten in blacklight, wat een geweldig effect geeft in een donkere zaal! Met glitters, strass-steentjes in de hak of strass-steentjes in de plateau. In lak, in leer of gewoon helemaal doorzichtig. Bijna alles kan. Bovendien zijn de prijzen bijzonder aantrekkelijk: vanaf €40,00 kunt u bij ons al voor slippers terecht!

Liever iets met bandjes? Alles is mogelijk!

Wilt u meer informatie over onze Clubwear en Partywear Slippers collectie?

Voor meer informatie over onze collectie clubwear en partywear slippers kunt u altijd contact met ons opnemen via info@silhouette.nl. Ook kunt u natuurlijk voor persoonlijke service in onze winkel terecht. Niet alleen kunnen wij u dan alles over onze slippers vertellen, maar u kunt tevens onze uitgebreide collectie bekijken en passen.