Filter producten 1 - 18 van 106 Producten
Maat
Kleur
Materiaal
Haksoort
Neussoort
Prijs
Hakhoogte
Plateauhoogte

Clubwear | Partywear: sandaaltjes en sandalettes

Ons assortiment sandaaltjes en sandalettes wordt zeer regelmatig uitgebreid. Bekijk hierboven ons assortiment clubwear | partywear sandaletten.

U gaat naar grote feesten met een dresscode. Danst graag in clubs. Of wilt gewoon een paar bijzondere plateau sandaletten om uw outfit af te maken. Of u doet een cursus paaldansen en wilt de bijbehorende paaldans schoenen hebben.

Wij hebben een enorme collectie sandaletten voor dansen en feesten. Veel met plateau, in bijzondere materialen met bijvoorbeeld decoraties ín de transparante plateauzolen. Of modellen die oplichten in blacklight, wat een geweldig effect geeft in een donkere zaal! Met glitters, linten en corsetsluitingen. Strass-steentjes in de hak, strass-steentjes in de plateau. In lak, in leer of gewoon helemaal doorzichtig. Bijna alles kan. Bovendien zijn de prijzen bijzonder aantrekkelijk: vanaf €34,95 kunt u bij ons al terecht!

Liever iets zonder bandjes? Klik dan hier.

Wilt u meer informatie over onze Clubwear en Partywear Sandaletten collectie?

Voor meer informatie over onze collectie clubwear/partywear sandaaltjes en sandalettes kunt u altijd contact met ons opnemen via info@silhouette.nl. Ook kunt u natuurlijk voor persoonlijke service in één van onze vestigingen terecht. Niet alleen kunnen wij u dan alles over onze sandaletten vertellen, maar u kunt tevens onze uitgebreide collectie bekijken en passen.