Filter producten Showing all 7 Producten
Maat
Kleur
Materiaal
Haksoort
Neussoort
Prijs
Hakhoogte
Plateauhoogte

Extreme fetish laarzen – Kinky Laarzen

Ons assortiment extreme fetish laarzen wordt zeer regelmatig uitgebreid. Hierboven ziet u ons assortiment kinky laarzen – extreme fetish laarzen.

Fetish laarzen zijn een belangrijk onderdeel van erotisch getinte outfits. Extreem hoge hakken, metalen pinhakken, superspitse neuzen en decoraties als gespen en rijgveters geven deze hoge laarzen de speciale look. Wij hebben een grote collectie in leer en lak vanaf maat 35 en voor acceptabele prijzen: lak-stretchlaarzen met naaldhakken zijn er bijvoorbeeld al vanaf Euro 69,95. En de originele balletlaarzen zijn bij ons ook zeer scherp geprijsd.

Het is voor ons moeilijk een onderscheid te maken in ‘gewone’ laarzen en extreme fetish laarzen, omdat iedereen de grens ergens anders legt. Ziet u in deze categorie niet wat u zoekt? Klikt u dan ook eens hier voor onze knielaarzen en hier voor onze over-de-knielaarzen.

Wilt u meer informatie over onze fetish laarzen – kinky laarzen collectie?

Voor meer informatie over onze collectie fetish laarzen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@silhouette.nl. Ook kunt u natuurlijk voor persoonlijke service in terecht in onze winkel in Rotterdam centrum. Niet alleen kunnen wij u dan alles over onze fetish laarzen collectie vertellen, maar u kunt tevens onze uitgebreide collectie bekijken en passen.