Als je bij ons een bestelling plaatst, versturen we die heel snel vanuit onze eigen voorraad. In heel veel gevallen heb je je nieuwe hoge hakken de volgende werkdag al in huis! En valt je nieuwe aankoop onverwacht toch tegen, of passen je nieuwe schoenen of laarzen niet goed? Stuur ze dan snel naar ons retour door een label aan te maken via ons retourportal. Dan handelen we jouw retour heel snel af. Sterker nog, vaak wordt jouw retour al verwerkt op de dag dat we deze ontvangen in onze winkel in Rotterdam. Zodat onze betaalpartner het geld de volgende werkdag alweer bij kan schrijven op jouw rekening als je met iDeal betaald hebt. Heb je met één van onze andere betaalmethodes betaald? Dan wordt het bedrag op dezelfde manier retourbetaald als waarop jij ons betaald hebt.
Standaard wordt er een factuur met je bestelling meegezonden waarop de BTW vermeld staat. Deze factuur ontvang je ook in je mail aangezien deze als PDF meegestuurd wordt. Wil je een BTW nummer op je factuur? Zet deze dan in het correcte vak tijdens het betalen. Achteraf kunnen we ook een factuur maken met het BTW nummer, maar omdat dit een handmatige actie is zijn we genoodzaakt om hier €6.95 voor te rekenen.  
Voor bestellingen van artikelen die niet in de sale zijn met een prijs van € 49,95 of meer en bezorging in Nederland is verzending gratis. Bij een bestelling met een totaalbedrag onder € 49,95 wordt er € 5,95 aan verzendkosten berekend. Voor bestellingen van artikelen die in de sale zijn worden er altijd verzendkosten berekend van € 5,95. Heb je een combinatie van artikelen, waarbij bijvoorbeeld één product in de sale is en één product niet? Dan wordt er gekeken of het totaalbedrag van niet-sale artikelen boven de € 49,95 is om te kijken of je in aanmerking komt voor gratis verzending. Bijvoorbeeld: je shopt een sale-pump van € 39,95 en een nieuwe hoge laars van € 99,95 : geen verzendkosten. Je shopt een nieuwe pump van € 39,95 en een sale-laars van € 99,95 : wel verzendkosten. Accessoires, zoals Balettes, solettes en hele zolen (categorie 'Minder pijn in je voeten') worden verzonden als een brievenbuspakket. Hiervoor wordt € 3,95 aan verzendkosten berekend. Het pakketje is traceerbaar, maar je hoeft voor de levering niet thuis te blijven. De vervoerder die wij hebben gekozen om jouw order te bezorgen, is PostNL. Voor België zijn de kosten van verzending € 8,95 per bestelling, ongeacht de waarde van de order. Voor onze Belgische klanten bieden wij een speciale retourservice aan via PostNL België. Je betaalt dan voor de retourzending van je pakket maar € 3,95; de rest van de kosten nemen wij voor onze rekening. Woon je in België bijvoorbeeld dicht bij de Nederlandse grens? Dan kun je ervoor kiezen jouw pakket bijvoorbeeld op een servicepunt in Nederland te bezorgen, zodat de verzendkosten lager zijn dan naar België of zelfs gratis.
Veel betaalmogelijkheden bieden wij kosteloos aan, maar niet allemaal. Dit komt door de hoge kosten die wij als kleine ondernemer moeten betalen om bepaalde betaalmethodes aan te bieden. De actuele kosten worden getoond als jij jouw order plaatst en veranderen mee met de door jou gekozen betaalmethode. Let dus goed op eventuele kosten die berekend worden en kies, als je geen extra kosten wilt, voor één van de vele kosteloze opties die wij aanbieden. Dit zijn de kosten die voor bepaalde betaalmethoden worden berekend:
  • 3,4% van het totaalbedrag voor betalingen met PayPal
  • 0,9% van het totaalbedrag voor betalingen met een KBC/CBC kaart
Bij een deelretour worden de kosten, die berekend zijn voor de door jou gekozen betaalmethode, niet terugbetaald. 💡 Als je de optie ‘overboeking’ kiest, dan wordt het pakket verstuurd zodra jouw betaling bij ons bijgeschreven is. Dit kan soms enkele dagen duren! Wil je er zeker van zijn dat jouw order snel verstuurd wordt, kies dan bij voorkeur één van de andere betaalmogelijkheden. Wij kunnen de artikelen die jij met een overboeking wilt betalen, niet voor je reserveren. Het kan dus zijn, dat als jouw overschrijving bij ons binnen is, het artikel niet meer leverbaar is omdat het uitverkocht is. Wij zullen dan jouw order crediteren. 
Je kunt bij ons op heel veel verschillende manieren betalen. Woon je in Nederland dan kun je natuurlijk via iDeal betalen, maar ook met een creditkaart of  PayPal. Als je in België woont kun je met je Belgische betaalkaart via Bancontact of KBC/CBC betalen. En natuurlijk is ook hier betalen met creditkaart of PayPal mogelijk. Woon je in een ander land dan Nederland of België, dan kan het zijn dat betalen niet lukt. Is dat het geval? Laat het dan even weten middels een whatsappje of mailtje aan ons! Voor sommige betaalmethodes worden er kosten berekend. Hier vind je de kosten overzichtelijk bij elkaar. Het kan zijn, dat afhankelijk van je orderbedrag, bepaalde betaalmethodes niet meer beschikbaar zijn. Dit komt door de hoge kosten voor ons als kleine onderneming die bepaalde betaalmethodes met zich meebrengen. Kun je niet kiezen of twijfel je over de pasvorm? Neem dan even contact met ons op via whatsapp. Dan helpen we je graag! Zo voorkomen we heen-en-weer gestuur als jij bijvoorbeeld 5 paar rode hoge hakken in je winkelmandje hebt zitten omdat je twijfelt over de pasvorm. Met wat hulp van ons kun je daarna wellicht wel gewoon voor de betaalmethode kiezen, die je het meest prettig vindt 😊.    
Open chat
1
Sandra van Silhouette hier, Hulp nodig?
Hallo, Sandra van Silhouette hier,
Waarmee kan ik je helpen?