De winkel van Silhouette is open: je bent van harte welkom!

Vanaf woensdag 28 april 2021 ben je weer van harte welkom om ook zónder afspraak te komen winkelen bij Silhouette in Rotterdam. Maar….. veel klanten komen van ver en moeten een tijdje reizen om bij ons te komen. Er is echter nog altijd maar 1 klant per 25m² winkelvloer is toegestaan en onze winkel is niet heel groot… Wij kiezen er niet voor, om vier klanten tegelijk in de winkel te laten, maar kiezen voor het format ‘twee klanten plus hun partner/moeder/vriend/vriendin’. Dus niet ‘4 x 1 klant’ maar ‘2 x 2 klanten’. Want samen shoppen is leuker dan alleen!

Het winkelen op afspraak in de Corona-tijd is veel klanten die van ver komen, goed bevallen. En ons eerlijk gezegd ook! Voor de klant is het superfijn dat hij of zij in alle rust kan passen en een van onze teamleden tot zijn of haar beschikking heeft als ‘personal shopper’. Voor ons, als team, is het heerlijk om één-op-één met een klant bezig te zijn en uitgebreid de tijd te kunnen nemen en te adviseren over onze schoenen en laarzen.

We willen dit er dus graag in houden, maar natuurlijk worden we ook heel blij van spontane bezoekjes… dus hebben we een tussenoplossing bedacht!

Je kunt een reservering maken in onze kalender hieronder.

Dan kunnen we je uitgebreid helpen, zeker als je meerdere artikelen op je wishlist hebt of van ver komt. Staan er meerdere mensen te wachten, bijvoorbeeld op een drukkere weekenddag? Dan kun je je bij ons melden op de tijd van jouw geplande afspraak en kun je gelijk doorlopen.

Je hóeft natuurlijk geen afspraak te maken! Je bent ook gewoon van harte welkom om lekker bij ons binnen te stappen als je in de buurt bent.
Is het maximale aantal klanten in de winkel bereikt? Dan verzoeken we je even te wachten tot er weer een plek vrij is.

Ons advies: wil je niet wachten tot je naar binnen mag, plan dan jouw afspraak hieronder in.

Zeker als je van ver komt of op zaterdag of zondag wilt komen. Op door-de-weekse dagen (dinsdag tot en met vrijdag) is het aanzienlijk minder druk en zul je niet of nauwelijks hoeven te wachten. Kom dan lekker binnen vallen!

  • Hieronder kun je je afspraak inplannen. Je mag uiteraard iemand meenemen als je wilt komen shoppen. Want samen is gezelliger dan alleen!

  • Iedere afspraak is voor twee personen. Kom je samen? Boek dan dus 1 tijdsslot!

  • Kom alsjeblieft op tijd! Omdat wij een vrij kleine winkel hebben, loopt het in de soep als je te laat komt en later weggaat dan gepland.
    Ben je te laat? Dan vervalt je tijdsslot. Je bent zéker nog welkom in de winkel, maar als het maximale aantal mensen aanwezig is, verzoeken we je even te wachten.

  • Wij maken 1 afspraak per tijdsslot. Zo is er altijd, de gehele dag door, ruimte voor spontane bezoeken.

  • Voor alleen het afhalen van je nieuwe schoenen hoef je geen afspraak te maken. Is het maximaal aantal mensen aanwezig in de winkel? Meld je dan even aan de deur, één van onze collega’s komt naar jou toe met je order. 

Open chat
1
Sandra van Silhouette hier, Hulp nodig?
Hallo, Sandra van Silhouette hier,
Waarmee kan ik je helpen?