Dit zijn jullie favorieten: de leukste hoge hakken van nu!

Onze facebookpagina heeft bijna 11.000 volgers. Dat zijn er súperveel en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Elke dag posten wij een bericht op onze tijdlijn. Soms informatief, soms grappig en natuurlijk véél berichten met onze leuke, gekke, spannende en bijzondere hoge hakken. Wij hebben hieronder een overzichtje van de items met de meeste reacties op onze facebookpagina: dit zijn dus de favoriete items van onze fans!

Leukste hoge hakken | Grijze open schoentjes met bandjes en naaldhakken

Strappy sandaaltjes in héél licht grijs! 

Deze leuke schoentjes zijn net binnen. Ze zijn er in muisgrijs en in perzikkleurig suèdelook materiaal. De hak is 11 cm en de plateau is 1,5 cm.

 

 

 

 


Leukste hoge hakken | Zwarte platform peeptoe pumps met naaldhak

Zwarte peeptoe pumps met plateauzool

Met deze pumps ‘speel je een beetje vals’: de hak is 13,5 cm, maar door de plateau van 4,5 cm loop je eigenlijk ‘maar’ op een hak van 9 cm.
Ze zijn er in het zwart en in het kaki groen.

 

 

 

 


Leukste hoge hakken | Stretch extra lange overknee laarzen met spitse neus en naaldhakkenExtra lange stretch overknees

Joepie, ze zijn er weer! Ze waren helemaal uitverkocht maar nu weer leverbaar. Deze mooie hoge overknees, óók geschikt als je (echt!) smalle kuiten hebt. Of juist iets voller bent dan gemiddeld. Met een hak van 10 cm zijn hoge laarzen top voor een (spannend) feestje of gewoon voor een leuk avondje thuis.

In mat, zoals op de foto, of glanzend lakmateriaal.

 

 

 


Hekwerklaarzen – óók voor volle kuiten!Leukste hoge hakken | Peeptoe cage boots met naaldhakken

Zó leuk, deze hoge laarzen! Een rits aan de achterkant zorgt dat ze makkelijk aan gaan, het vetertje bovenin gebruik je om ze mooi aan je been aan te laten sluiten. Een toplaars: óók – of misschien wel juist! – geschikt voor volle(re) kuiten.

 

 

 

 


Leukste hoge hakken | Groene of roze sandalet met hoge brede hakken en bandenVelvet sandalen met een brede hoge hak

De hak is 13,5 cm, de plateau is 3,5 cm dus je loopt op een hak van 10 cm.
De banden zijn lekker lang, zodat je ze op veel manieren om je onderbeen kunt wikkelen: laag rondom je enkel als je ze met een skinny jeans draagt, en hoger om je onderbeen als je ze met een leuk jurkje combineert.

In de kleuren zwart, kaki groen en roze!