Onze schoenenwinkel met hoge hakken in Rotterdam

Kom bij ons langs en bekijk onze complete collectie schoenen!

Om onze complete collectie schoenen en de nieuwste trends op het gebied van laarzen, hoge hakken, pumps en sandalen te bekijken kunt u onze schoenenwinkel aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam bezoeken. Alle schoenen, pumps, laarzen en muiltjes die op de website worden getoond zijn in principe hier te vinden. Daarnaast vindt u er ook nog de leukste aanbiedingen!

Hoe kom je bij onze schoenenwinkel?

Komt u met de trein? Dan is het ongeveer 15 minuten lopen van Rotterdam-CS.

Komt u met de auto? U kunt eenvoudig parkeren in de parkeergarage voor de deur (parkeergarage ‘Lijnbaan’). Heeft u geen zin om met de auto de binnenstad in te gaan en hoge parkeerkosten te betalen? Onderaan dit bericht vindt u meer informatie over het P+R principe van Rotterdam. U parkeert uw auto aan de rand van de stad, gebruikt het OV om in minder dan een kwartier bij onze winkel te komen en u krijgt uw parkeerkosten van ons retour als u bij ons schoenen of laarzen koopt. Meer info vindt u onder onze openingstijden.

Karel Doormanstraat 467 – 3012 GH ROTTERDAM Centrum
Telefoon: +31 10 4130516

Openingstijden
Maandag 13:00 uur tot 18:00 uur
Dinsdag 10:00 uur tot 18:00 uur
Woensdag 10:00 uur tot 18:00 uur
Donderdag 10:00 uur tot 18:00 uur
Vrijdag 10:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag 10:00 uur tot 18:00 uur
Zondag 13:00 uur tot 17:00 uur (Elke zondag open!)

TIP! Het P+R principe van Rotterdam – parkeer uw auto aan de rand van de stad en reis naar onze winkel met het OV in minder dan een kwartier! 
http://www.rotterdamparkeren.nl/pr-transferium/kralingse-zoom

Direct naast de Rijksweg A16 (afslag 26) ligt dit ruime, bewaakte Park-en-Ride terrein. Het is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. Met de metro reist u naar station ‘Beurs’. Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar onze winkel. Wilt u precies weten hoe u moet reizen? Stuur ons even een e-mail, dan sturen wij u gedetailleerde informatie.

U parkeert uw auto hier de gehele dag voor € 2,-. Of u nu een uurtje naar de stad gaat, of er een avondje-uit aan vastknoopt! U reist aan het einde van uw bezoek aan onze stad weer met de metro terug naar P+R Kralingse Zoom, laat na het scannen van uw parkeerkaart uw OV-chipkaart scannen en er wordt slechts € 2,- parkeerkosten in rekening gebracht. Koopt u schoenen of laarzen bij Silhouette en laat u uw parkeerkaart van P+R Kralingse Zoom bij de kassa zien? Dan krijgt u € 2,- korting op uw aankoop en betalen wij uw parkeerkosten.

TIP! Goedkoop parkeren in het Centrum van Rotterdam bij Budget Par-King
In het Centrum van de stad (Sint Luciastraat 59, Rotterdam – achter de Lijnbaan) bevindt zich deze relatief nieuwe parkeergarage, waar u € 5,00 voor de eerste twee uur parkeren betaalt en € 10,00 voor een hele dag (tot 00:00 uur). Meer info vindt u hier: https://www.rotterdamparkeren.nl/budget-par-king.

Een impressie van onze schoenenwinkel vindt u hieronder. Geen gekunstelde foto’s, maar gewoon, een indruk van onze winkel in echte beelden.

schoenenwinkel hoge hakken rotterdam   schoenenwinkel hoge hakken rotterdam
schoenenwinkel hoge hakken rotterdam schoenenwinkel hoge hakken rotterdam schoenenwinkel hoge hakken rotterdam