Silhouette: dé meeste hoge hakken per m²

Alle schoenen en laarzen met hoge hakken die je online ziet, hebben we ook écht in onze winkel in Rotterdam op voorraad!

Bij Silhouette schoenen vind je de nieuwste trends op het gebied van high heels en de grootste collectie sexy schoenen! Onze collectie bestaat uit pumps, laarzen met hoge hakken, sandaaltjes en muiltjes van maat 30 tot en met maat 47. Bij ons zijn schoenen, laarzen en pumps meer dan een product: ze zijn een beleving op zich. Niet alleen hebben wij een uitgebreide webshop, met alle artikelen die je online ziet, uit voorraad leverbaar – ook hebben wij een ‘stenen winkel’ waar je alles kunt zien, voelen, passen en kopen in het Centrum van Rotterdam.

Silhouette bestaat al sinds 1972 en is een begrip in Rotterdam en omstreken. Onze medewerksters die jou in de winkel te woord staan, hebben één ding gemeen: ze zijn gek op onze sexy schoenen, laarzen, pumps en sandaaltjes. Deze passie zorgt ervoor dat we de klanten optimaal kunnen adviseren en dus meer doen dan ‘een paar schoenen verkopen’.

Om kwalitatief hoogwaardige, scherp geprijsde schoenen en laarzen te kunnen leveren wordt een deel van ons assortiment naar ons inzicht geproduceerd. Een ander deel importeren wij uit verschillende landen. Op deze manier kunnen wij een goede kwaliteit tegen een fatsoenlijke prijs garanderen. Wij staan áchter de spullen die wij verkopen. En helpen je graag iets te vinden wat bij jou past.

Wat maakt Silhouette nu zo bijzonder?

Natuurlijk allereerst ons team. Nel, ons boegbeeld, heeft jarenlang de scepter gezwaaid maar hoewel ze er niet aan wil geloven, heeft ze haar pensioengerechtigde leeftijd ruimschoots bereikt en doet ze het wat rustiger aan. Sandra staat voornamelijk in de weekenden in de winkel en is de drijvende kracht achter de webshop, samen met haar echtgenoot Gerwin. Hij houdt zich ook bezig met de werkzaamheden achter de schermen én is voor onze mannenhakken de proefpersoon: zo weten we zeker dat de hoge hakken in grote maten ook goed passen aan een mannenvoet. Daarnaast vind je in de winkel Josephine, Denise en Michelle. Zij helpen je op de winkelvloer en versturen ook je pakketje, als je online bij ons winkelt.

Daarnaast is onze unieke collectie onovertroffen!
Heb je een sjiek feest of een eindexamen gala? Wij hebben een gala-schoentje dat perfect onder jouw jurk past en jouw outfit af maakt.
Heb je een hele kleine schoenmaat of juist een hele grote maat? Onze collectie loopt van maat 30 tot en met maat 47, dus ook voor de maten meer of minder kun je bij ons terecht!
Heb je een spannend feestje en wil je een paar mooie overknee laarzen? Ook die hebben we in alle soorten en maten: overknees met een spitse of juist een ronde neus, met een plateau of zonder plateau. En natuurlijk in verschillende schachtwijdtes, zodat je ook bij ons kunt slagen als je een slanke(re) of een volle(re) kuit hebt.
En zo’n uitgebreide collectie poseerschoenen voor bikini- en bodyfitnesswedstrijden als bij ons, vind je nergens… natuurlijk allemaal goedgekeurd voor de IFBB wedstrijden!

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? Wij zijn heel goed bereikbaar: e-mails worden ook buiten openingsuren van de winkel beantwoord; voor telefonische vragen kun je contact opnemen met onze collega’s in de winkel tijdens de openingstijden. Houd er rekening mee dat het wel eens druk kan zijn – een specifieke productvraag stel je ons het beste via info@silhouette.nl.

Natuurlijk vind je ons ook op social media. Via Facebook, Instagram en Pinterest houden we jou op de hoogte van de laatste nieuwtjes en nieuwste modellen.

Een sfeerimpressie van onze winkel in het Centrum van Rotterdam…. zodat je kunt zien dat bij ons alles daadwerkelijk op de plank staat. En we dus niet werken met lange levertijden, maar vandaag besteld = vandaag verstuurd, en morgen/overmogen al bij jou in huis!

Hartelijke groet, Team Silhouette

Open chat
1
Sandra van Silhouette hier, Hulp nodig?
Hallo, Sandra van Silhouette hier,
Waarmee kan ik je helpen?