Toe Tubes - Siliconen teenbeschermers voor pijnlijke tenen in hoge hakken
Toe Tubes - Siliconen teenbeschermers voor pijnlijke tenen in hoge hakken

Toe Tubes – Siliconen teenbeschermers | Beide zijden open

 4,95

Toe tubes – Siliconen teenbeschermers tegen pijnlijke voeten in je hoge hakken!

Deze uitvinding is zó simpel, dat we eigenlijk niet begrijpen waarom deze Toe Tubes er 20 jaar geleden nog niet waren. Deze siliconen, hypo allergene en eenvoudig schoon te maken teenbeschermers schuif je als een ring om een gekwelde teen. Heb je een eksteroog? Een pijnlijk kootje van één van je tenen? Heb je last van de zijkant van je grote teen in je favoriete spitse pumps? Een kleine teen die protesteert? Dan zijn deze teenringen iets voor jou.

Deze teenringen hebben zijn aan beide kanten open en deze versie is geschikt voor kleine én grote maten. Je kunt deze toe tubes gebruiken om één teen, maar ook om twee tenen tegelijk. Heb je écht een grote maat of wil je nog meer tenen tegelijk beschermen, kies dan voor deze optie.

Je schuift de toe tube simpelweg over een teen naar keuze en trekt je schoenen aan. De druk is gelijk verminderd waardoor je geen last meer hebt van de pijnlijke teen in jouw favoriete schoenen of laarzen. Je voelt de teenring niet zitten en je kunt deze keer op keer gebruiken.

Je maakt ze eenvoudig schoon met wat lauw warm water en shampoo – zelf nemen we ze mee onder de douche. Wel zo gemakkelijk. Even droogdeppen met een handdoek en aan de lucht laten drogen. Je kunt ze voor alle tenen gebruiken; van je kleine teen tot je grote teen. En heb je twee eigenwijze tenen naast elkaar? Dan schuif je de toe tube eenvoudig om beide tenen heen.

De toe tubes zijn één maat. Heb je korte tenen of een kleine schoenmaat, dan kun je de toe tubes even op maat knippen. Zo zorg je ervoor, dat ze niet zichtbaar zijn als je jouw pumps met blote voeten draagt.

Toe Tubes zijn verkrijgbaar in één maat. De Toe Tubes zijn per paar verpakt.

Dit product wordt als brievenbuspakket verstuurd. Het past door jouw brievenbus, maar heeft wel een track and trace code. Zo kun je jouw order ook volgen.
Heb je gezien dat we nog veel meer handigheidjes verkopen? Zo zijn er kussentjes tegen het naar voren glijden in jouw hoge hakken, of zachte foam pads voor meer comfort in jouw schoenen of laarzen. Bestel ze ook eenvoudig mee – alle accessoires die je bestelt, kunnen in één brievenbuszending worden verstuurd!

Vanuit hygiënisch oogpunt kunnen deze toe tubes niet retourgestuurd worden.

Toe Tubes – Siliconen teenbeschermers voor pijnlijke tenen in hoge hakken.
Wissen

Artikelnummer: 9999.99.011