Rode lak pump met enkelband en naaldhak

Rode lak pump met enkelband en naaldhak

 74,95

Deze rode lak pump met enkelband en naaldhak van Pleaser is een echte evergreen.
We hebben dit model al heel lang in de collectie en we zijn er nog altijd niet op uitgekeken.

Ze zitten extra stevig, deze rode hoge hakken in grote maten, doordat het hiel-deel aan de achterkant wat hoger om de voet heen sluit.
Hierdoor zit je hiel als het ware helemaal vast in de schoenen, waardoor ze heel stevig zitten.

Het bandje is niet alleen leuk om te zien, maar ook praktisch.
Je hebt nét even iets meer houvast.

Koop ze echter niet te groot, want dan zakt je voet in deze pumps te ver naar voren door en staat er teveel druk op het enkelbandje.
Eigenlijk een beetje, alsof je jeans te groot is en je die omhoog houdt door je riem extra strak te doen.
Ook niet handig.

Liever dit model maar dan zonder enkelbandje?
Dan is deze pump wat voor jou!

Rode lak pump met enkelband en naaldhak | Rode hoge hakken in grote maten.

Hé, waarom staan er twee hakhoogtes vermeld?
Dat leggen we je graag uit. De hoogte van de hak wordt standaard gemeten bij een maat 38. Dit omdat niet alle series in heel grote óf heel kleine maten worden gemaakt. Dit model is er echter in een hele maatrange van klein tot groot. De hakhoogte varieert per maat. Zo is de hak van dit model in een maat 38 beduidend lager dan bij een maat 44.

Daarom hebben we twee hakhoogtes vermeld. Heb je een grote maat, dan kun je uitgaan van 12 cm. Dit meten wij aan de zijkant van de hak, precies op de plek waar de hiel in de schoen zit in een rechte streep naar beneden. Voor een kleinere maat kun je uitgaan van een hakhoogte van ongeveer 10 cm.

Het zou immers raar zijn, als de hak van een maat 36 van een bepaald model net zo hoog zou zijn als de hak van een maat 46 in hetzelfde model: de stand van de voet is dan niet vergelijkbaar. Om dezelfde stand van de voet te realiseren, wordt de hak dus hoger naarmate de maat groter wordt. Net zoals bij een jeans de broekspijpen in een grotere maat vaak langer zijn, dan bij een kleinere maat van dezelfde jeans.

Let op!

In de grote maten (vanaf maat 41) valt dit model echt wel serieus groter uit dan de normale maat. Wij raden je aan om, als je een grote maat draagt, een maat kleiner te bestellen dan je normaal gesproken draagt. Klik hier voor meer informatie.

Kun je je maat selecteren in de matenlijst hieronder? Dan versturen we deze direct nadat je besteld hebt uit onze eigen voorraad in Rotterdam!
Wissen

Artikelnummer: 2228.60.032

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Neussoort

Haksoort

Hakhoogte in cm

,