Uitverkoop
Transparante slippers met doorzichtige hak en gouden details
Transparante slippers met doorzichtige hak en gouden details
Transparante slippers met doorzichtige hak en gouden details

Transparante slippers met doorzichtige hak en gouden details

Oorspronkelijke prijs was:  49,95.Huidige prijs is:  34,95.

Deze transparante slippers met doorzichtige hak en gouden details zijn ideaal omdat ze én lekker lopen, én supergemakkelijk te combineren zijn!

Ze hebben niet alleen een fijne, bredere hak – niet te hoog, maar nog altijd een goede 9 cm dus zeker niet te laag – maar hebben ook een ontzettend fijn binnenwerk met heerlijk zachte kussentjes onder je voet.

Door de bredere band over de voorvoet zit deze doorzichtige slipper lekker stevig aan je voet. De band is van een soepel maar toch stevig en comfortabel pexy, zodat het niet snijdt in je voet.
De muiltjes zijn afgewerkt met een metallic gouden zooltje onder je tenen zodat, als je ze aanhebt, een klein randje goud bij je tenen zichtbaar is. Ook zie je vanaf de zijkant een goudkleurige metallic bies.

Draag ze onder een goede jeans, met een jurkje, onder een jumpsuit – lak je tenen in een leuke kleur en je bent klaar om te gaan! De hak van 9 cm voelt niet oncomfortabel aan, omdat de hak wat verder van de voorvoet geplaatst is. Zie jij jezelf al flaneren op je vakantiebestemming in deze kekke slippertjes? 🏖️ Met de stevige hak zak je in ieder geval niet tussen de keitjes op jouw zonnige vakantie-oord 😉.

Transparante slippers met doorzichtige hak en gouden details | Doorzichtige slipper met brede hak.

De voorkant van deze transparante muiltjes is wat ‘vierkanter van vorm’ dan gewoonlijk bij dit soort slippertjes, zodat, als je een wat langere derde en vierde teen hebt, deze eigenwijze jongens ook goed binnenboord blijven. Het model is ook geschikt voor een bredere voorvoet.

Tip:

dit model valt goed op maat; je kunt je normale maat bestellen.
Kun je je maat selecteren in de matenlijst hieronder? Dan versturen we deze direct nadat je besteld hebt uit onze eigen voorraad in Rotterdam!
Wissen

Artikelnummer: 2815.95.001

Extra informatie

Kleur

,

Materiaal

Neussoort

,

Haksoort

Hakhoogte in cm