2718-99-010 – Superhoge doorzichtige sandalen met plateautje – extreem hoge poseerhakken

Superhoge doorzichtige sandalen met plateautje

 79,95

Deze superhoge doorzichtige sandalen met plateautje zijn nieuw in onze collectie.
Ze hebben niet alleen een volledig transparante bovenkant, maar ook een doorzichtige hak en een klein plateautje.
Ze zijn zeker ook geschikt voor fitness wedstrijden, maar deze hakken zijn niet toegestaan voor het poseren op IFBB-wedstrijden!

Dit is niet alleen een nieuw model in ónze collectie, maar ook een nieuw model in de uitgebreide collectie van het Amerikaanse merk Pleaser. Pleaser heeft een aantal productlijnen, waarvan ‘Fabulicious’ er eentje is. In de blauwe doosjes, misschien ken je ze wel – veel andere modellen transparante sandaaltjes, met en zonder plateau, komen ook uit deze lijn.

Hoe mooi de hoogste hakken voor het poseren ook zijn, deze hakken raden we écht alleen aan aan atleten die vaker on stage hebben gestaan. Ze hebben een súperkorte ‘sprong’ – dat is het gedeelte van de zool, tussen de voorvoet en de hak, dat de grond niet raakt – en daardoor sta je gevoelsmatig énorm op je tenen. Ben je nog niet zo geoefend, lees dan even verder hieronder – we hebben dan wellicht betere opties voor je dan dit model.

Natuurlijk zijn deze transparante hakken niet alleen te gebruiken als poseerschoenen; wil jij een écht hoge transparante sandaal voor een avondje uit of een feestje, dan kan dat natuurlijk ook! Daar hoef je niet in een prachtige bikini een podium voor op 😀.

Superhoge doorzichtige sandalen met plateautje | Extreem hoge poseerhakken.

Deze hakken zijn niet toegestaan voor het poseren op IFBB-wedstrijden – wel voor andere wedstrijden. Weet je niet zeker of deze hakken voor jóuw wedstrijd zijn toegestaan? Vraag het dan eerst na bij een coach of zoek het op in het wedstrijdreglement!
Vind je dit model te hoog? Kijk dan eens bij dit model of  dit alternatieve model. Of wellicht is deze slipper, dus zonder bandje om de enkel, een idee.

Let op!

In de grote maten (vanaf maat 41) valt dit model echt wel serieus groter uit dan de normale maat. Wij raden je aan om, als je een grote maat draagt, een maat kleiner te bestellen dan je normaal gesproken draagt. Klik hier voor meer informatie.

Kun je je maat selecteren in de matenlijst hieronder? Dan versturen we deze direct nadat je besteld hebt uit onze eigen voorraad in Rotterdam!
Wissen

Artikelnummer: 2718.99.010

Extra informatie

Kleur

,

Materiaal

Neussoort

Haksoort

Hakhoogte in cm

Plateau in cm

Pleaser hoogte