14 februari 2020

Wij zoeken per direct een vrolijke, enthousiaste hoge-hakken-gek om ons team te versterken!

We hebben namelijk onze handen meer dan vol en één van onze vaste collega’s gaat een héél ander carrièrepad volgen….. dus zijn wij op zoek naar een waardige opvolgster.

Kort door de bocht zijn we op zoek naar iemand….

…. die een ontzettende hoge hakken fan is – wij houden ervan als je bij iedere nieuwe levering staat de springen van enthousiasme bij het zien van alle nieuwe kleuren en stijlen!

…. die een goed gevoel voor humor heeft – want we moeten het met z’n allen gezellig maken – en niet te beroerd is haar handen uit de mouwen te steken.

Stilzitten doen we hier namelijk niet: zijn we niet bezig met het adviseren van klanten, dan zijn we bezig met het verwerken van de orders van de webshop, het verwerken van de nieuwe artikelen en de aanvulling van het bestaande assortiment, het veranderen van de winkelopstelling, het aanpassen van de etalage…. of….. kortom: je zult je hier niet vervelen!

…. die een echt ‘mensen-mens’ is met een servicegerichte instelling.

Je moet het léuk vinden om onze klanten te adviseren en zoals je weet, zijn wij een servicegerichte winkel. Dat betekent dat wij de bandjes van de schoenen dichtmaken voor de klant en helpen met het aanpassen van hoge laarzen. Je bent enorm één-op-één met de klant bezig en wacht dus niet tot de klant met de doos naar de kassa loopt. Onze grootste allergie: ‘als het er niet bij staat, is het er niet’.

… die 5 kwartier in een uur lult.

Nou ja, soort van. Die haar woordje klaar heeft. Die gevat is, die eerlijk is naar de klant en mensen op haar gemak kan stellen. Je bent geen interieurvulling maar je knoopt een praatje aan met de bezoekers van onze winkel. Over dat leuke nieuwe jurkje in de tas van de mogelijke klant waar schoenen bij moeten, over de mega-storm waarvan je wimpers in de war raken of dat gave jack dat de klant aan heeft.

…. die flexibel en secuur is.

Doordat de webshopbestellingen vanuit de winkel verstuurd worden, schakel je moeiteloos tussen web en winkel. Is er op een bepaald moment niemand in de winkel? Dan maak je even de adreslabels voor op de pakketten. En pak je daarna de schoenen uit het magazijn om die netjes in te pakken voor de klant van de webshop. Stapt er iemand de stenen winkel binnen? Dan laat je het pakketje voor wat het is en geef je natuurlijk eerst jouw aandacht aan de mogelijke klant!

…. die open-minded is : respect voor en oprechte interesse in onze klanten in een must!

Je weet wat voor schoenen we verkopen. En dat onze collectie van maat 30 tot en met maat 47 loopt. Zo’n 30-35% van onze klanten is (of was) man. Dat betekent dat op een gezellige zaterdagmiddag er soms meer mannen dan vrouwen op hoge hakken in de winkel rondlopen. Iedereen is uniek en we hebben respect voor iedereen. Kun je dat niet opbrengen en vind je mannen op hakken raar? Dames die paaldansen ordinair? Dan pas je niet in ons team en heeft het, op z’n Rotterdams gezegd, geen enkele zin om elkaars tijd te verdoen tijdens een gesprek.

… die gemiddeld 26 uur per week beschikbaar is, ook in de weekenden.

De werkdagen zijn standaard maandagmiddag/woensdag/donderdag. De ene week werk je dan de zaterdag erbij, de volgende week de zondag en in de derde week de zaterdagmiddag. Dat ziet er zo uit:
week A: maandagmiddag/woensdag/donderdag/zaterdag
week B: maandagmiddag/woensdag/donderdag/zondag
week C: maandagmiddag/woensdag/donderdag/zaterdagmiddag

Natuurlijk is er hier en daar met je twee collega’s wat te ruilen, maar dat gaat altijd in onderling overleg.

… een beetje in de buurt woont.

De praktijk wijst uit dat het niet handig is als je in Den Haag woont. Of diep in het Westland. Met de auto naar je werk komen is geen optie dus met de fiets of het OV is ideaal. Je eindigt je werkdag om 18:00 uur – we hebben geen koopavond – dus dan is het fijn als je om 19:00 thuis bent. Anders heb je niets aan je avond en zeg nou zelf, je werkt om te leven en je leeft niet om te werken, toch?

Wat we bieden?

Een baan waarbij je deel uitmaakt van ons team, waarbij je geen nummer, maar een mens bent.
Je krijgt per maand een marktconform salaris en je verveelt je geen moment.
Wil je je vakantiegeld per maand ontvangen of opsparen: jij beslist.
Weinig regels, veel vrijheid.
Vrijheid in wat voor kleding je in de winkel draagt, of je piercings of tatoeages hebt.
Tussendoor is er tijd voor een bakkie koffie of thee en bijkletsen met je collega’s als er geen klanten in de winkel zijn (zolang je maar kunt praten en breien tegelijk want er is altijd wel wat te doen).
En mooie, soms ontroerende verhalen om thuis te vertellen aan de eettafel. Want geen enkele klant is hetzelfde en iedereen heeft een verhaal.

Enthousiast? Top!

Stuur een privé bericht via Facebook of Instagram zodat we gelijk een plaatje bij jouw verhaal hebben. Laat ons weten wie je bent en waarom we met elkaar die bak koffie of thee gaan drinken om kennis te maken. Een standaard verhaal slaan we over. Want iedereen is tenslotte ‘enthousiast, leergierig en flexibel’. Wees origineel. En heb je een profielfoto van je kat, een geweldige quote of een mooie bos bloemen? Stuur dan ook even een foto van jezelf mee ;-)

Tot snel!

Groet,
Team Silhouette

Open chat
1
Sandra van Silhouette hier, Hulp nodig?
Hallo, Sandra van Silhouette hier,
Waarmee kan ik je helpen?