Hallo! Dank voor jouw order van de hoge plateau hakken. De plateau hakken zijn verstuurd en liggen waarschijnlijk morgen op het afhaalpunt van DHL voor je klaar. We sturen nog een kadootje mee: een setje kussentjes tegen het naar voren schuiven én tegen pijn in de bal van je voet, als je langer op hakken staat. Als je het stappenplan volgt, en de kussentjes niet helemaal vastplakt, kunnen ze er ook eenvoudig weer uit als het toch niet fijn is voor je.
*** Schuif je voor je gevoel te ver met je tenen naar voren in de schoenen en heb je daarom het idee dat de schoenen te klein zijn? Check dan even vanaf de zijkant in de spiegel, of je nog ruimte aan de achterkant van de schoenen hebt. Zie je nog een stukje van de binnenvoering? Dan zijn de schoenen zeker niet te klein. Soms schuif je te ver naar voren, en piepen je tenen te ver door de opening. Probeer dan zeker de balettes even uit! Deze zorgen ervoor, dat je tenen beter binnenboord blijven en je daardoor minder door schuift naar voren. Sta je gelijk netter met je hiel op de voering van de schoenen aan de achterkant. Ook sluit dan het enkelbandje mooier om je enkel aan.
*** Heb je bij het aantrekken last van de nagelriem of je huid bij je grote teen? Test dan ook de balettes zeker even uit! Door deze te plaatsen, schuif je zoals gemeld, minder door naar voren. Daardoor is er ook minder druk op de grote teen en heb je minder last van het stiksel, dat in het begin wat stug kan zijn (wordt zachter als je de schoenen een keertje aangehad hebt). Blijft het gevoelig? Trek de schoenen in huis even aan met een sok. Dan kan de stikrand aan de voorkant, bij de open teen, wat zachter worden zonder dat jouw teen zeer doet. Of stop een makeup-remover wattenschijf (je weet wel, zo’n grote ronde) tussen jouw grote teen en de schoen. Niet heel charmant, wel handig: hierdoor krijg je op de juiste plek wat meer ruimte en drukt de schoen minder op de rand van jouw teen. We hopen dat je order naar je zin zal zijn en wensen jou veel plezier van jouw nieuwe aankoop! Groet en een fijne dag! Gerwin – team Silhouette