Je bent van harte welkom tijdens de reguliere openingstijden in onze winkel in Rotterdam
(en je kunt gewoon met contant geld, pin en creditkaart betalen – net als altijd!).

Een aantal ‘Corona-speerpunten’ op een rijtje:

Mondkapjes

Klanten die vanaf 1 december weigeren een mondkapje te dragen, zullen wij de toegang tot de winkel niet ontzeggen.
Klanten kunnen een medische reden hebben voor het niet dragen van een mondkapje en de privacy wetgeving staat ons natuurlijk niet toe naar deze reden te vragen.
Aangezien wij geen handhavers zíjn, zullen wij ook niet als handhavers optreden.

Het is in onze winkel goed mogelijk de nodige afstand te houden.
Ons team zal gezichtsschermen dragen, die voor werknemers in de retail toegestaan zijn.
Zo is ons gezicht volledig zichtbaar en kunnen mensen, die een probleem hebben met hun gehoor, ook prettig bij ons winkelen.

Ventilatie, ventilatie, ventilatie

Wij hebben een CO2-meter aangeschaft om de luchtkwaliteit in de winkel mee te monitoren.
Uiteraard staat onze voordeur standaard open en hebben wij ook de andere deuren in ons pand opengezet zodat er optimale luchtstroming is. De CO2-meter staat bij ons op een plaats, waar nauwelijks luchtstroming is, en ook daar, op de plaats waar de luchtkwaliteit het slechtst is in de winkel, geeft de meter aan dat de luchtkwaliteit zeer goed is. Je kunt dus veilig bij ons shoppen.

Maximum aantal mensen in de winkel

In principe geldt dat er per m² winkelvloer 1 bezoeker toegestaan is. Wij houden een grotere marge aan; met onze winkeloppervlakte van 100 m² hanteren wij een maximum van 6 personen in onze winkel (buiten ons personeel).

Wij begrijpen dat je niet alleen wilt komen als je op zoek bent naar een paar nieuwe hakken.
Met de huidige afstandsmaatregelen in het achterhoofd hanteren wij het principe van maximaal 6 bezoekers in onze winkel. Dat kunnen 4 ‘losse’ klanten zijn of 3 ‘duo’s ‘.
We vragen je om jonge kinderen in de basisschoolleeftijd op drukke momenten in de winkel niet mee naar binnen te nemen; als je samen met een andere volwassene bent, kan hij of zij wellicht buiten wachten met de kids als het druk is.
Houd er ook rekening mee, dat er op drukke momenten geen plaats is voor kinderwagens in de winkel.
Is het rustig en ben je de enige klant in de winkel, dan kunnen kinderen en kinderwagens natuurlijk prima mee naar binnen 😉.

Is het heel druk in de winkel op het moment dat je komt? Dan vragen we je even buiten te wachten. Je kunt voor onze winkel droog staan onder de luifel als het regent.

corona bij Silhouette

Extra maatregelen in de winkel

Wij letten vanzelfsprekend (nog steeds!) extra goed op de hygiëne in de winkel want de gezondheid van onze klanten en medewerkers vinden we heel belangrijk. We doen extra schoonmaakrondes, wassen onze handen vaker en houden zo goed mogelijk 1,5 meter afstand tot elkaar.

We zijn een full-service winkel, waarbij we onder normale omstandigheden de bandjes van de schoenen voor je dichtmaken en je helpen met het aantrekken van overkneelaarzen. Zoals je zult begrijpen, is het voor de veiligheid van ons allemaal beter als we niet te dicht bij elkaar in de buurt komen. We zoeken dan ook naar een nieuw evenwicht tussen maximale service geven en een veilige omgeving voor iedereen.

Blijf thuis, als je klachten hebt

Ben je aan het hoesten, proesten en snotteren? Blijf dan lekker thuis en kom op een ander moment of shop online in onze webshop.

Tot snel!

In onze winkel in Rotterdam Centrum of webshop.

We wensen je een fijne dag, namens ons hele team!

Groet,
Team Silhouette

Open chat
1
Sandra van Silhouette hier, Hulp nodig?
Hallo, Sandra van Silhouette hier,
Waarmee kan ik je helpen?