Jazeker! Hoge hakken achteraf betalen kun je bij ons met de betaalmethode van Billink.

Indien je kiest voor achteraf betalen via Billink, dan ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Met achteraf betalen ontvang je eerst het product en betaal je later (binnen 14 dagen) de faktuur. Tijdens de beoordeling van je aanvraag worden de door jouw ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden  doorgezonden naar Billink B.V., die deze zal toetsen op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is je bestelling geaccepteerd en kun je achteraf betalen op rekening. Je ontvangt vervolgens namens Billink B.V. de faktuur. Billink B.V. is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van je betaling. Voor vragen die betrekking hebben op de betaling van de factuur neem je contact op met Billink B.V.

NIEUW: iDentificeren en INloggen
Stel: je wilt iets bestellen bij een ons en kiest voor achteraf betalen met Billink. Je wilt namelijk eerst zien wat je hebt gekocht en bepalen of het bevalt voordat je betaalt. Tijdens het betalen krijg je de melding dat je niet met Billink kunt betalen. Soms is dit vanwege een voor de hand liggende reden, bijvoorbeeld omdat er nog een factuur openstaat bij Billink. In andere gevallen kan het zijn dat de afwijzing onterecht is; in dat geval biedt iDIN dus uitkomst.
Wanneer je de melding krijgt dat je niet met Billink achteraf kunt betalen, ontvang je per sms de mogelijkheid om je met iDIN te identificeren. Via de link in de sms kom je op idin.billink.nl, de inlogpagina van iDIN. In het inlogscherm selecteer je jouw bank en vervolgens krijg je de mogelijkheid om op een veilige manier in te loggen in jouw bankomgeving. De bank laat zien welke gegevens gedeeld zullen worden met Billink. Het gaat hierbij om je volledige naam, geboortedatum en adresgegevens. Uiteraard geef jij hier eerst toestemming voor. De bank krijgt niet te zien waar jij online aan het shoppen bent en Billink krijgt niets te zien over jouw saldo- en betaalgegevens. Op deze manier heb jij je gemakkelijk en veilig binnen enkele minuten online geïdentificeerd.

Mocht je betaling onverhoopt alsnog niet geaccepteerd worden via Billink, dan kun je je bestelling natuurlijk ook betalen met een andere betaalmethode.

LET OP! Het factuur- en verzendadres moeten aan elkaar gelijk zijn, anders wordt je aanvraag door Billink per definitie afgewezen. Levering op een servicepunt of werkadres is hierdoor dus niet mogelijk.
Je bestelling wordt automatisch naar je huis verstuurd. Ook al kies je voor de optie 'Afhalen op servicepunt'. 

Betalen via Billink is mogelijk als jouw orderwaarde ligt tussen de € 10,- en € 250,-. Ben je voor het eerst klant bij Billink? Dan kan het maximale orderbedrag lager liggen.
Betalen via Billink is bedoeld als je bijvoorbeeld twijfelt tussen 2 schoenmaten of modellen. We snappen dat het misschien niet altijd mogelijk is om langs te komen, maar het is niet de bedoeling dat je met deze betaalconditie 6-8 paar schoenen bestelt en vervolgens alles weer terug stuurt. Heb je bij ons 2 bestellingen geplaatst waarvan alle artikelen zonder opgaaf van reden terug komen én beide orders betaald via Billink, dan zijn we genoodzaakt om deze betaalmethode voor jou te blokkeren. Dit omdat deze betaalmethode een service aan onze klant is, maar voor ons als kleine onderneming zeer kostbaar is (wij betalen namelijk een serieuze hoeveelheid commissie over jouw complete bestelling).

Kadobonnen kunnen niet via Billink worden betaald.

Open chat
1
Sandra van Silhouette hier, Hulp nodig?
Hallo, Sandra van Silhouette hier,
Waarmee kan ik je helpen?