Extra lange overkneelaarzen met hoge hak

Zoek je je helemaal scheel naar mooie, goed passende overknee laarzen met hoge hakken?
En lukt het niet lekker, omdat je bijvoorbeeld …

… hele lange benen hebt, en alle overkneelaarzen eigenlijk te kort voor je zijn?
… een paar stevige benen hebt, en je met je dikke kuiten geen enkele laars dicht krijgt?
… hele slanke benen hebt en alle laarzen die je past, afzakken, en je dus eigenlijk op zoek bent naar een paar overkneelaarzen voor dunne benen?

Dan zou dit zomaar eens jouw laars kunnen zijn!

♥ Matte overkneelaarzen voor lange benen in een latex-look ♥

Deze matte extra hoge laarzen hebben een mooi puntig neusje (zonder dat ze mega-lange puntneuzen hebben) en een hoge stilettohak van ruim 10 cm. Ze zijn niet alleen supersexy, maar ook heel loopbaar. Ook zijn ze zeer geschikt voor smalle benen. Twijfel je of de laarzen passen, stuur ons een email, dan gaan we voor je meten!

Stretch extra lange overknee laarzen met spitse neus en naaldhakken

♥ Shiny in lak, ook super overkneelaarzen voor dikke kuiten ♥

Ook in het lak is deze topper beschikbaar. En deze versie is óók uitermate geschikt als je dikke(re) benen hebt, of ‘gemiddelde benen’, of slanke(re) benen. Eigenlijk dus…. voor min of meer alle benen :-) Ook hiervoor geldt: twijfel je of ze passen, neem even contact met ons op.

Lak stretch overknees met spitse neus en naaldhakken

♥ Hoe lang is lang? ♥

Deze extra lange overkneelaarzen zijn ruim 73 cm lang bij maat 38 (de hak niet meegerekend) en ruim 76 cm lang bij een maat 41/42.

Wil je weten ‘tot waar’ deze laarzen bij jou komen? Meet vanaf je onderkant van de hiel ongeveer 75 cm omhoog en je hebt een idee tot waar de laarzen bij jou zullen komen. Da’s lang hè!

Houd er rekening mee, dat bij een plus-size been de laarzen iets korter zullen vallen dan als je een heel slank been hebt – net zoals de pijp van een jeans korter valt bij een voller been dan bij een slanker been.

♥ Is dit niet wat je zoekt? ♥

Natuurlijk hebben we nog veel meer overkneelaarzen met hoge hakken in onze collectie. Kijk eens op onze website. Of kom een keer naar onze winkel in Rotterdam. Daar helpen we je graag met het zoeken naar de voor jou perfecte laars. Want op een plaatje kan een laars heel leuk lijken, maar een overknee laars wordt pas écht leuk als hij ook goed past aan jouw been!