niewsbrief header kleine maten

Sleehakken ♥ Blokhakken ♥ Maat 31-35

Yesssss!!! Heel veel leuks in kleine maten binnen!
Hangemaakte sleehakken met een kurkzool, of juist met een touwzool. In het nude, zwart of blauw. En ook sandaaltjes met blokhakken - natuurlijk in het zwart, maar ook in een mooie zomerse beige tint!

Nieuwsgierig? Check alle nieuwste hoge hakken - speciaal voor jou in kleine maten - snel hier!

Hieronder een aantal eye-catchers die net binnen zijn. Gezellig gefotografeerd in de gemeentelijke plantenbak voor de winkel, want onze collega Joos, die altijd de kleine maatjes draagt voor de foto, is net hersteld van een breuk in haar middenvoetsbeentje. Ondertussen is ze gips-vrij, maar het fotograferen van nieuwe modellen in kleine maten met onze Joos zal nog wel even duren...
Blauwe sleehakken met touwzool kleine schoenmaat | Kleine maat sleehak
Deze sleehakken hebben een bandje over de tenen en en bandje om je wreef. Dat zit steviger dan een bandje rondom je enkel en daardoor lopen deze sleehakken heel stabiel. In de zool zit zilverdraad verwerkt, wat een leuk detail aan deze sleehakken geeft. In het blauw, zandkleur/nude en in het zwart!
Huidskleur sleehakken met kurk zool in kleine maten | Silhouette
Deze huidskleur sleehakken, zoals sommige dames sleehakken in het nude noemen, hebben in praktijk een hak van maar 6 cm, omdat je de hoogte van de plateau af kunt halen van de hoogte van de hak, om de echte loophoogte te weten. Je wordt dus wel een stukje langer – ook niet vervelend als je niet zo groot bent – zonder dat je pijn in je voeten krijgt op een zomerse dag! Ook in het zwart.
Zwarte sandalen met kurklook sleehak in kleine maten | Silhouette R'dam
Deze leuke sleehakken hebben een kurk-look zool met een soort bladerenprint erin. Superleuk, zeker met die touwdetails langs de zool! Ook deze sleehakken zijn er alleen in (hele) kleine maten. Speciaal met de hand gemaakt, want deze heel kleine leesten passen niet in de machines die normaal gebruikt worden om schoenen op te maken.
Nude sandalen in kleine maten | Sleehak sandalen maat 34 en kleiner
Net zo leuk als de zwarte mét bladerenprint, maar dan zonder 🙂.
In het nude en in het grijs.
Kleine maat blokhakken met t-bandje, dikke hak en plateau | Silhouette
Deze zwarte sandaaltjes met een plateauzool zijn er ook alleen in kleine maten.
Het T-bandje (dus het bandje in de lengterichting omhoog) is niet alleen leuk om te zien, maar geeft ook extra stevigheid. Bovendien zorg je voor optisch meer beenlengte – en dat is natuurlijk altijd leuk!
Witte blokhakken maat 35 | 34 | 33 | 32 | Witte hakken in kleine maten
Deze witte sandaaltjes met smalle bandjes over de voet hebben een plateau en een stevige, 12,5 cm hoge hak. Door de plateau van ruim 3,5 cm is de loophoogte ‘maar’ 9 cm – aangezien veel dames met een kleine schoenmaat niet heel groot zijn, een welkome manier om wat groter te lijken 🙂 . Ook in het zwart.

Tot snel!

In onze winkel in Rotterdam Centrum of webshop. Wij hebben de meeste hoge hakken per m² en omdat we alles op voorraad hebben, leveren we ook jouw online bestelling supersnel.

Onze winkel is 7 dagen per week geopend.
Op vrijdagavond hebben we koopavond tot 19:00 uur en op zondagen zijn we er van 13:00 uur tot 17:00!


Groeten, uiteraard namens ons hele team,
Sandra - Silhouette
facebook instagram