Silhouette - alleen maar hoge hakken

Sexy Stiletto Sandaaltjes nu voor € 25,-!


Deze leuke sandaaltjes met naaldhakken in vrolijke kleuren maken een zomerse outfit compleet! Met het lange Pinksterweekend, waarin we hopen op mooie weer, hebben we voor jou deze superleuke aanbieding

Van € 39,95 voor € 25,00!!
Kortingscode: PINKSTER19


De voorraad is beperkt, dus wacht niet te lang!
De actie loopt tot en met maandag 10 juni aanstaande (natuurlijk ook in de winkel: vertel de kortingscode even tegen mijn collega's in de winkel voordat je afrekent).

Klik op de foto van de kleur van je keuze voor meer info
en om ze direct te bestellen.

Rood sandaaltje met perspex
De hak van dit sandaaltje is 10,5 cm hoog.
De perspex band over je voet en de dubbele enkelbandjes zien er niet alleen leuk uit, maar geven ook extra steun bij het lopen.
Niet geschikt als je een echt brede voet hebt!
Rosé sandaaltje met perspex
Zwart sandaaltje met perspex
Kobaltblauwe sandaaltjes
De hak van dit sandaaltje is 12 cm hoog!
Leuke perspex details over de tenen en bij de achterkant van dit schoentje.
De hakken zijn écht hoog - niet geschikt als je 'af en toe eens op hakken loopt voor een feestje', maar alléén voor de die-hard-hoge-hakken-fans!
Zwarte sandaaltjes
Felroze sandaaltjes

Zit jouw maat er niet bij?

Dan heb je misschien een schoenmaat kleiner dan maat 35, of juist maat 42 of groter. In dat geval: schrijf je in voor onze speciale kleine-maten-nieuwsbrief of grote-maten-nieuwsbrief. Dan krijg je mailings met schoenen die er júist in jouw maat zijn.... en maken we je niet blij met een dode mus, zogezegd. Onderaan deze nieuwsbrief kun je je inschrijving aanpassen. Kies hélemaal onderaan - in de allerkleinste lettertjes - de optie 'je abonnement beheren'.

Tot snel!

In onze lekkere koele winkel in Rotterdam Centrum of webshop. Wij hebben de meeste hoge hakken per m² en omdat we alles op voorraad hebben, leveren we ook jouw online bestelling supersnel.

Vanavond hebben we koopavond tot 19:00 uur. Morgen staan we van 10:00 tot 18:00 uur voor je klaar. Zondag, 1e Pinksterdag, zijn we gesloten maar maandag 2e Pinksterdag zijn we weer open van 13:00 tot 17:00!


Hartelijke groet en geniet van je weekend!
Sandra - Silhouette

facebook instagram