Silhouette - alleen maar hoge hakken

Yes! Ze zijn er (gelukkig) weer!

Dat is wat wij riepen, toen de transporteur voor onze deur stond met de nieuwe levering van deze hoge superstretch overknees. Tot en met een ruime maat 42! Natuurlijk laten we jou dit als eerste weten.... zodat je nu niet misgrijpt in jouw maat!
Matte latex look extra hoge overknees met hak

Mat in een latex-look

Deze matte extra hoge laarzen hebben een mooi puntig neusje (zonder dat ze mega-lange puntneuzen hebben) en een hoge stilettohak van ruim 10 cm. Ze zijn niet alleen supersexy, maar ook heel loopbaar. Ook zijn ze zeer geschikt voor smalle benen. Twijfel je of de laarzen passen, stuur ons een email, dan gaan we voor je meten!
Extra hoge Lak overkneelaarzen met hoge hakken

Shiny in lak

Ook in het lak hebben we deze topper opnieuw binnen. En deze versie is óók uitermate geschikt als je dikke(re) benen hebt, of 'gemiddelde benen', of slanke(re) benen. Eigenlijk dus.... voor min of meer alle benen :-) Ook hiervoor geldt: twijfel je of ze passen, neem even contact met ons op.

Hoe lang is lang?

Deze extra lange overknee laarzen zijn ruim 73 cm lang bij maat 38 (de hak niet meegerekend) en ruim 76 cm lang bij een maat 41/42.

Wil je weten 'tot waar' deze laarzen bij jou komen? Meet vanaf je onderkant van de hiel ongeveer 75 cm omhoog en je hebt een idee tot waar de laarzen bij jou zullen komen. Da's lang hè!

Houd er rekening mee, dat bij een plus-size been de laarzen iets korter zullen vallen dan als je een heel slank been hebt - net zoals de pijp van een jeans korter valt bij een voller been dan bij een slanker been.

Tot snel!

In onze winkel in Rotterdam Centrum of webshop. Wij hebben de meeste hoge hakken per m² en omdat we alles op voorraad hebben, leveren we ook jouw online bestelling supersnel. En natuurlijk kun je ook achteraf betalen!

Wij zijn er 7 dagen per week voor je. Ook iedere zondag.
En op de vrijdagen tot 19:00 uur.
Parkeren kan natuurlijk voor de deur en het is maar een klein kwartiertje vanaf Rotterdam-CS.

Zien we je snel?


Hartelijke groet, namens ons hele team!
Sandra

facebook instagram