niewsbrief header kleine maten

Sleehakken ♥ Blokhakken ♥ Pumps

Yesssss!!! Heel veel leuks in kleine maten binnen!
Sleehakken in diverse varianten, sandaaltjes met blokhakken en ook weer een aantal nieuwe soorten pumps.

Nieuwsgierig? Check alle nieuwste hoge hakken - speciaal voor jou in kleine maten - snel hier!

Hieronder een aantal eye-catchers die net binnen zijn. Gezellig gefotografeerd in de gemeentelijke plantenbak voor de winkel, want onze collega Joos, die altijd de kleine maatjes draagt voor de foto, heeft haar middenvoetsbeentje gebroken...... en kan dus voorlopig letterlijk niet uit de voeten...!
Blauwe sleehakken met gekruiste banden in kleine maten | Silhouette
Superleuke sleehakken met kruisbanden staan niet alleen leuk, maar zitten ook heel lekker omdat je voet er lekker stevig in zit. In het kobaltblauw en in het zwart!
Sleehak sandalen in kleine maten met bandjes in wit | Silhouette
Zwarte en witte sleehakken. Simpel en basic. Bandje over de tenen, bandje om de hiel en een gesloten hiel voor meer stevigheid. Met een hak van 10 cm of een hak van 7 cm. Het enkelbandje kiept op de foto een beetje om, maar je kunt je vast wel bedenken hoe dat zit als je deze leuke sleehakken draagt ;-)
Zwarte sandalen met kurklook sleehak in kleine maten | Silhouette R'dam
Deze leuke sleehakken hebben een kurk-look zool met een soort bladerenprint erin. Superleuk, zeker met die touwdetails langs de zool! Ook deze sleehakken zijn er alleen in (hele) kleine maten. Speciaal met de hand gemaakt, want deze heel kleine leesten passen niet in de machines die normaal gebruikt worden om schoenen op te maken.
Witte pumps kleine maat met naaldhak | Witte pumps maat 31 32 33 34
Witte en nudekleurige pumps met een leuk ornamentje aan de achterkant. Door de plateauzool word je wel wat langer, maar is de hak nog goed loopbaar doordat je de hoogte van de plateau af kunt trekken van de hoogte van de hak.
Zwarte blokhakken met 11 cm hak en bandje in kleine maten | Silhouette
Blokhakken met een plateautje hebben we nu in twee hakhoogtes. Deze, met een 11 cm hak en het lagere broertje, met een 9 cm hoge hak.
Witte sandalen met blokhak in kleine maten | Kleine schoenmaat hakken
Vorig seizoen hadden we dit superleuke sandaaltje met een T-bandje al in het zwart. Natuurlijk is die weer opnieuw binnen. En we hebben 'm nu ook in het wit en in het nude. Ideaal om lekker mee te lopen en niet alleen casual heel goed te dragen, ook leuk onder een wat nettere outfit.

Tot snel!

In onze winkel in Rotterdam Centrum of webshop. Wij hebben de meeste hoge hakken per m² en omdat we alles op voorraad hebben, leveren we ook jouw online bestelling supersnel.

Onze winkel is 7 dagen per week geopend.
Op vrijdagavond hebben we koopavond tot 19:00 uur en op zondagen zijn we er van 13:00 uur tot 17:00!


Groeten, uiteraard namens ons hele team,
Sandra - Silhouette
facebook instagram