Silhouette - alleen maar hoge hakken

Brrr.... extra korting op warme voeten

Toen ik vanmorgen naar buiten ging om de hond uit te laten, bedacht ik me dat het nu ineens écht wel koud is. Als in: koud-koud. Overigens niet heel vreemd in januari, maar dit soort temperaturen zijn we eigenlijk helemaal niet meer gewend....

Achteraf bleek dat ik het niet alleen verschrikkelijk koud had door de lage buitentemperatuur, maar ook omdat ik een flink griep te pakken lijk te hebben met bijbehorende koorts. Maar ja, alleen maar op bed liggen word je ook niet vrolijk van, dus ik kon de aantrekkingskracht van de computer niet weerstaan en bedacht me ineens dat een leuke weekendactie wel een goed plan is!

Kort maar krachtig

Een leuk kort laarsje met een grote zachte (fake)bontrand. Ze hebben een klein plateautje en een kegelhak.

Van € 79,95, voor € 39,95;
Met kortingscode BRRR: € 31,96!

Stoere boots met studs

Lekkere stoere boots met een profielzool en een rand met studs aan de bovenkant. In drie kleuren, nog maar enkele maten beschikbaar!

Van € 94,95, voor € 39,95;
Met kortingscode BRRR: € 31,96!

Leren boots met gesp

Deze mooie leren laarzen met een ronde neus en een stevige hak lopen als een speer. De kleur zit tussen grijs en taupe in, maar het is meer grijs dan taupe. Je kunt ze daardoor heel goed combineren, want deze kleur past nagenoeg bij alle kledingkleuren!

Van € 164,95, voor € 49,95;
Met kortingscode BRRR: € 39,96!

Sporty & Comfy

Omdat je niet altijd op je killer heels kunt lopen – voor een dagje bos, stad of een wandeling met de hond bijvoorbeeld 🙂. Eigenlijk helemaal geen laarzen die je bij Silhouette vindt, vanwege het gebrek aan hak, maar deze vonden we zo leuk dat we deze partij niet konden weerstaan.


Van € 69,95, voor € 25,00;

Met kortingscode BRRR: € 20,00!

Like Pocahontas 🙂

Zelfde verhaal als hierboven, ook uit de partij platte comfy boots. Vind je de veertjes aan de zijkant net even 'too much'? Ze kunnen er eenvoudig van af.
In drie kleuren.

Van € 49,95, voor € 25,00;
Met kortingscode BRRR: € 20,00!

Nog meer warme boots?

Hebben we. Hier vind je ze allemaal bij elkaar!
Met kortingscode BRRR shop je al deze boots tot en met zondagavond 23:59 uur met 20% extra korting.

Wil je ze in de winkel komen passen? Stuur eerst even een mail om te checken of jouw maat nog beschikbaar is!

Tot snel!

In onze winkel in Rotterdam Centrum of webshop. Wij hebben de meeste hoge hakken per m² en omdat we alles op voorraad hebben, leveren we ook jouw online bestelling supersnel.

In de maanden januari en februari hebben we koopavond tot 19:00 uur, de rest van onze openingstijden is ongewijzigd en uiteraard zijn we ook gewoon elke zondag open.

Ik duik op de bank. Met een bak thee.
Fijn weekend allemaal!

Groeten, uiteraard namens ons hele team!
Sandra - Silhouette
facebook instagram