Silhouette - alleen maar hoge hakken

Happy New Sale!

Natuurlijk allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar van ons hele team! Wij zijn weer met frisse zin aan het nieuwe jaar begonnen en hebben gelijk een aantal superleuke aanbiedingen-met-een-bite voor je.

Kleur bekennen

Deze lycra overknees passen als een tweede huid. Ook bij een maatje meer of maatje minder ;-) . In sprekende kleuren. Houd je outfit simpel: draag ze bijvoorbeeld onder een zwart jurkje, of combineer ze zoals onze collega op de foto met een simpele jeans, simpel shirtje en jasje in een knalkleur.

Van € 59,95 voor € 39,95 in rood, paars en roze. Nog maar enkele maten!

Black beauties

Basic black, deze black beauties, en daardoor altijd goed!

Nu in de SALE van € 44,95 voor € 29,95.
Maat 36 tot en met maat 41.

Liever een stevige hak?

Dat kan natuurlijk ook! Een comfy sporty laarsje om meters mee te maken. De dikke hak zorgt voor wat meer stabiliteit en een stoere look.

Van € 49,95 voor € 24,95!
Maat 36 tot en met maat 41.

Touch of red

Leuke sportieve laarsjes met goudkleurige studs, een rond neusje en een naaldhak. De hak is 11 cm. Let your boots do the talking! Combineer ze met jeans, zwart of grijs.

Shop ze nu online voor € 29,95 in maat 36 tot en met maat 40.

Grey is the new black

Bijna net zo gemakkelijk te combineren als zwart, maar wat minder 'hard' van kleur. Deze grijze laarsjes draag je straks ook lekker door in het voorjaar want deze muisgrijze boots laten zich ook prima combineren met een lichte jeans en een witte top!

Maat 37 tot en met maat 40.

Lace me up

Deze stretch overknees met verstelbare veters hebben een naaldhak en een spitse neus. Zéér geschikt als je stevige benen hebt!

Ze zijn nu in de SALE van € 59,95 voor € 39,95 dus extra leuk ook al heb je ze eigenlijk niet nodig ;-) .
Maat 36 tot en met maat 39.

Zit jouw maat er niet bij?

Dan heb je misschien een schoenmaat kleiner dan maat 36, of juist maat 42 of groter. In dat geval: schrijf je in voor onze speciale kleine-maten-nieuwsbrief of grote-maten-nieuwsbrief. Dan krijg je mailings met schoenen die er júist in jouw maat zijn.... en maken we je niet blij met een dode mus, zogezegd. Onderaan deze nieuwsbrief kun je je inschrijving aanpassen.

Tot snel!

In onze winkel in Rotterdam Centrum of webshop. Wij hebben de meeste hoge hakken per m² en omdat we alles op voorraad hebben, leveren we ook jouw online bestelling supersnel.

Wil je lekker komen passen omdat je het eerst vast wilt pakken, voordat je het koopt? Of heb je geen 'standaard' voeten of kuiten en twijfel je of iets je wel past? Wij helpen je graag - doordat we elke dag met onze producten werken, weten we precies hoe de modellen vallen en kunnen we jou goed adviseren. Zo lukt het vast om een paar mooie nieuwe hakken te vinden!

Hartelijke groet, Team Silhouette
Nel, Sandra, Gerwin, Josephine & Lisandra
facebook instagram