niewsbrief header kleine maten

Happy New Boots!

... en natuurlijk ook de beste wensen voor het nieuwe jaar ☺️!
We hebben gisteren, op de eerste werkdag van het nieuwe jaar een leuk kadootje gekregen: onze nieuwe zending kleine maten is binnengekomen!

En *tromgeroffel* daar zitten heel veel leuke nieuwe dingen bij, waaronder hand-made overkneelaarzen in kleine maten, met een naaldhak en een blokhak.
Overknee laarzen met hak maat 32 33 34

TADAAAAA!!! Mooie overknees, die goed aansluiten aan je been (ook met smalle kuiten!), lekker gevoerd zijn (dus lekker warm & anti-afzak) in hele kleine schoenmaten. Vanaf maat 32!

Wij staan er helemaal achter deze mooie hoge laarzen van onze fijne kleine-maten-leverancier en bij het doorpassen was onze Joos ook superenthousiast. Wat vind jij ervan? ☺️
Liever een dicht pumpje, open sandaaltje of enkellaarsje? Dat kan natuurlijk ook.
Hier vind je alle modellen in kleine maten!

Ook weer veel modellen aangevuld

Die mooie zwarte pumps met enkelbandje zijn er ook weer in alle maatjes. En dat korte sportieve laarsje, nu niet alleen in suèdelook maar ook in matte leerlook versie. En natuurlijk die gave metallic pumps. Die zijn er ook weer. Kortom: check het snel, er zijn weer superveel leuke modellen opnieuw leverbaar.
Veel modellen in kleine maten aangevuld

Tot snel!

In onze winkel in Rotterdam Centrum of webshop. Wij hebben de meeste hoge hakken per m² en omdat we alles op voorraad hebben, leveren we ook jouw online bestelling supersnel. En natuurlijk kun je ook achteraf betalen!
facebook instagram