Silhouette - alleen maar hoge hakken

Christmas is Coming....

... en heb jij je outfit al compleet? Maak je een groot feest van Kerst, of vier je het klein, ga je uit of blijf je thuis....? Speciaal voor jou hebben we een aantal superleuke kerstaanbiedingen. En zijn we extra lang geopend in de aanloop naar de Kerst!

See through sandals

Deze leuke sandaaltjes sandaaltjes hebben een smal enkelbandje, een mooie hoge stiletto hak en als 'twist' een gat in de voorste band. In drie mooie kleuren en nu met ruim 25% korting!

Parel Sandaaltjes

Leuke sandaaltjes met wikkelbandjes over de wreef of een smal enkelbandje en een hoge naaldhak voorzien van pareltjes. Elke little black dress krijgt zo een 'sjieke look'! Shop er voor een prikkie bijpassende oorbellen bij en je bent ready for the classy party!

Pexy ♥ Oily

Zoek je iets aparts met een stevige hak, dan is dit een superleuk schoentje! Met een doorkijk-bandje over de voet en een stevige blokhak zijn dit sandaaltjes om meters mee te maken of lekker lang mee te dansen. De hak heeft een olielook en afhankelijk van de lichtval wisselt de hak van kleur.

Lace me Up!

Met deze plateausandaletten speel je eigenlijk een beetje vals... Jouw echte hak is namelijk lager dan-ie lijkt, omdat je de plateauhoogte van de hakhoogte af kunt trekken om de echte loophoogte te krijgen. De wikkelbanden kun je op verschillende manieren om je benen knopen - een ideale hak voor onder een kortere outfit!

Chunky Heels

Schijn bedriegt: dit is NIET jouw schoen als je niet gewend bent heel hoog te lopen en een brede hak zoekt voor meer comfort. Nee. Deze chunky heels zijn écht voor de gevorderde hakkenloopster, want doordat de hak dicht op de voorvoet is geplaatst, zijn deze sandaaltjes gevoelsmatig écht hoog. Maar wel erg sexy onder een sporty dress of jumpsuit!

Zit jouw maat er niet bij?

Dan heb je misschien een schoenmaat kleiner dan maat 35, of juist maat 42 of groter. In dat geval: schrijf je in voor onze speciale kleine-maten-nieuwsbrief of grote-maten-nieuwsbrief. Dan krijg je mailings met schoenen die er júist in jouw maat zijn.... en maken we je niet blij met een dode mus, zogezegd. Onderaan deze nieuwsbrief kun je je inschrijving aanpassen.

Tot snel!

In onze winkel in Rotterdam Centrum of webshop. Wij hebben de meeste hoge hakken per m² en omdat we alles op voorraad hebben, leveren we ook jouw online bestelling supersnel. En natuurlijk kun je ook achteraf betalen!
In de aanloop naar de Feestdagen zijn we uiteraard extra lang geopend.


Hartelijke groet, Team Silhouette

Nel, Sandra, Gerwin, Josephine & Lisandra
Extra koopavond banner Facebook
facebook instagram