Silhouette - alleen maar hoge hakken
Ben je er ook al helemaal klaar mee, nog voordat het goed en wel begonnen is?
De massale gekte rondom het fenomeen Black Friday? Het geschreeuw, de tientallen mails die je mailbox vullen? Je kunt er écht niet omheen. Ook wij doen mee. Op een eerlijke en nette manier. Dus niet, zoals sommige bedrijven doen, eerst de prijs omhoog met 25% om je vervolgens 40% korting te geven. Nee. Wij geven je


vanaf nu tot en met vrijdagavond 23:59 uur in onze webshop

♥ ♥ 20% korting op overknees ♥ ♥

kortingscode: YaY


Op de gewone prijzen, die we vorige week en de week daarvoor ook al op de site hadden staan. De actie geldt voor alle niet-afgeprijsde overkneelaarzen.

Shop jouw nieuwe over-de-knielaarzen hier!

(Baal je nu van deze mailing, omdat je ze net gekocht hebt?
Geen paniek - scroll even naar beneden, we maken het goed met je)
Black Friday Korting op overknee boots bij Silhouette

Met Black Friday zijn we extra lang open

in onze winkel in Rotterdam Centrum. In ieder geval tot 21:30 uur - en als het gezellig en lekker druk is, misschien nog wel langer. Zien we je dan?

De 20% korting op alle niet-afgeprijsde overkneelaarzen
geldt op VRIJDAG en ZATERDAG in onze winkel.


Hartelijke groet, Team Silhouette
Nel, Sandra, Gerwin, Josephine & Lisandra
Black Friday Korting op overknee boots bij Silhouette

Ahhhh.... Nee joh!!
Ik heb ze net gekocht..... :-(

Heb je net een paar gave overknees gekocht, blijken ze mee te doen aan de actie. Niets zo vervelend als dat. Heb jij jouw nieuwe overknees in de winkel of online gekocht in de afgelopen twee weken en zouden ze mee hebben gedaan met de kortingsactie? Stuur ons dan even een e-mail of neem contact met ons op via het contactformulier. Laat ons weten over welk ordernummer het gaat of maak een fotootje van je aankoopbon. Dan krijg je van ons een waardebon voor de misgelopen korting, die je een volgende keer bij ons kunt besteden. Doe dit wel even vóór 30 november aanstaande, na die tijd verloopt dit goed-maak-aanbod.
facebook instagram