Silhouette - alleen maar hoge hakken

Yes! Op tijd in huis voor de Feestdagen!

Dat is wat wij riepen, toen de transporteur voor onze deur stond met de nieuwe levering van deze hoge superstretch overknees. Tot en met een ruime maat 42! Natuurlijk laten we jou dit als eerste weten.... zodat je nu niet misgrijpt in jouw maat!

Mat in een latex-look

Deze matte extra hoge laarzen hebben een mooi puntig neusje (zonder dat ze mega-lange puntneuzen hebben) en een hoge stilettohak van ruim 10 cm. Ze zijn niet alleen supersexy, maar ook heel loopbaar. Ook zijn ze zeer geschikt voor smalle benen. Twijfel je of de laarzen passen, stuur ons een email, dan gaan we voor je meten!

Shiny in lak

Ook in het lak hebben we deze topper opnieuw binnen. En deze versie is óók uitermate geschikt als je dikke(re) benen hebt, of 'gemiddelde benen', of slanke(re) benen. Eigenlijk dus.... voor min of meer alle benen :-) Ook hiervoor geldt: twijfel je of ze passen, neem even contact met ons op.

Wil jij ons helpen...?

In de decembermaand maken de bezorgdiensten overuren. En kunnen ze niet alles zo snel bezorgen als de bedoeling is. Het zou jammer zijn, als jouw order te laat geleverd wordt. En je je partner niet kan verrassen met deze mooie nieuwe hoge laarzen, bijvoorbeeld. Of dat je jouw laarzen pas ná dat spannende feestje in huis hebt.

Bestel alsjeblieft op tijd - dan hebben ook de bezorgers fijne feestdagen en zitten ze niet met een burn out op de bank. En ben je daardoor iets later met retouren? Daar zijn we natuurlijk niet moeilijk in - lees hieronder even hoe en wat je dan moet doen. Samen houden we het voor iedereen leuk, dankjewel voor je hulp!

Tot snel!

In onze winkel in Rotterdam Centrum of webshop. Wij hebben de meeste hoge hakken per m² en omdat we alles op voorraad hebben, leveren we ook jouw online bestelling supersnel. En natuurlijk kun je ook achteraf betalen!


Hartelijke groet, Team Silhouette

Nel, Sandra, Gerwin, Josephine & Lisandra
facebook instagram