niewsbrief header kleine maten

Het zonnetje schijnt...

... en wij hebben leuke nieuwe zomerse sleehakken binnen!


Nee. Het is nog altijd niet leuk dat we zoveel mogelijk binnen moeten blijven.
En dat we niet zomaar met iemand af kunnen spreken.
Of lekker naar de sportschool kunnen of kunnen gaan stappen.
Om er samen voor te zorgen dat er zo min mogelijk mensen ziek worden en we deze situatie zo snel mogelijk achter ons kunnen laten.

Maar ondertussen hebben wij een soort nieuw evenwicht gevonden. Jij hopelijk ook!
Achter de schermen zijn we druk bezig met het verwerken van de nieuwe spullen die binnenkomen, het opruimen van de winkel en het doen van klusjes waar we niet aan toegekomen zijn.

En daarom: deze nieuwsbrief, met natuurlijk een Corona-update,
maar ook veel leuke nieuwe modellen in kleine maten!
Nude sleehakken met touwzool kleine schoenmaat | Kleine maat sleehak
Deze sleehakken hebben een bandje over de tenen en en bandje om je wreef. Dat zit steviger dan een bandje rondom je enkel en daardoor lopen deze sleehakken heel stabiel. In de zool zit zilverdraad verwerkt, wat een leuk detail aan deze sleehakken geeft. In zandkleur/nude zoals op de foto en in het zwart!
Zwarte sandalen met kurklook sleehak in kleine maten | Silhouette R'dam
Deze leuke sleehakken hebben een kurk-look zool met een soort bladerenprint erin. Superleuk, zeker met die touwdetails langs de zool! Ook deze sleehakken zijn er alleen in (hele) kleine maten. Speciaal met de hand gemaakt, want deze heel kleine leesten passen niet in de machines die normaal gebruikt worden om schoenen op te maken.
Grijze sandalen in kleine maten | Sleehak sandalen maat 34 en kleiner
Net zo leuk als de zwarte mét bladerenprint, maar dan zonder. In een mooie kleur grijs, die je bijvoorbeeld heel goed kunt combineren met een lichte jeans en een gekleurde top. Let the sun shine!
Basis pumps in kleine maten
Heb je nog niet zo'n zin in een schoen met een open teen en zoek je eigenlijk nog gewoon een goede basispump in een kleine maat? Deze fijne pump is weer opnieuw binnengekomen. Ze zitten lekker stevig om je voet omdat ze niet heel laag uitgesneden zijn en hebben een kunststof hak, die minder snel beschadigt dan een hak die omtrokken is met het materiaal van de schoenen.
Nu opnieuw binnen in wit, nude, zwart mat en zwart suèdelook!
Eenvoudige sandaaltjes met hoge hak
Ook deze bestseller is er weer: een simpel eenvoudig altijd-goed-sandaaltje. Kan onder een jurkje, kan onder een broek. In vier zomerse tinten weer opnieuw binnen - wit, nude, zilver en goudkleurig. Welke vind jij het leukste?
We hebben ze in verschillende hakhoogtes (7 en 10 cm) en met een enkel bandje over de tenen, of gekruiste bandjes. Hier vind je ze allemaal op een rijtje.

Langskomen in onze winkel is mogelijk

Wel nemen we natuurlijk de nodige voorzorgsmaatregelen in acht en
houden we ons aan de richtlijnen:
Aangepaste openingstijden Silhouette Rotterdam

Online bestellen kan natuurlijk ook:
Jouw bestelling wordt gratis bezorgd*)

Uiteraard is onze webshop ook gewoon open en kun je jouw nieuwe hoge hakken online bij ons bestellen. Onze logistieke partner QLS en de bezorgers van DHL zorgen ervoor dat je bestelling snel en netjes thuis afgeleverd wordt, zoals je dat van Silhouette gewend bent. Wel zorgen de bezorgers daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact en houden ze de noodzakelijke afstand.

Let wel even op; voor 14:00u besteld, is dezelfde werkdag verstuurd en de volgende werkdag geleverd!

*) dit geldt voor alle leveringen op een adres in Nederland.
Woon je in België, maar dicht bij de grens, dan kun je jouw pakket gratis bij een Nederlands servicepunt laten bezorgen.

Tot snel, maar stay safe!

Je bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam Centrum.
We zijn gewoon open, maar hanteren wel iets andere openingstijden.

Kom niet als je niet fit bent. Dan hebben we graag dat je een andere keer langskomt om te zorgen dat het voor iedereen veilig is.
Dat doen we voor jou, maar ook voor onze medewerksters.

Groeten namens ons hele team!
Sandra - Silhouette
facebook instagram