Corona winkel Silhouette Rotterdam gesloten
Kort door de bocht staat er in deze nieuwsbrief:

♥ Winkel gesloten
♥ Online bestellen uiteraard mogelijk
♥ Gratis verzending in NL vanaf € 29,95
♥ PRIVATE SHOPPING op afspraak

Onze winkel is vanaf nu gesloten

Onze hoofden draaien overuren. Onze lichamen zijn móe van de spanning en de emoties van de afgelopen dagen en dat zal bij jou niet veel anders zijn.
We moeten continu schakelen. De berichtgeving verandert doorlopend aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen en daar zitten we bovenop.

Met samengeknepen billen hebben we zitten kijken naar de persconferentie. Wat zou er besloten worden? Moeten we de toko sluiten? Of toch open blijven? Ons gevoel riep: 'sluiten'! Maar.... is dat wel haalbaar?

En toen was er het bericht. Het bericht dat er veel geld beschikbaar wordt gesteld door de Nederlandse Staat. Niet alleen aan ondernemers zoals wij, maar ook aan ZZP-ers. Wij kunnen, met het pakket maatregelen, al onze dames in dienst houden.
HOE FIJN IS DAT! En.... we kunnen nu ook kiezen voor wat ons gevoel zegt.

We sluiten de winkel tijdelijk voor passanten

We hebben de afgelopen paar dagen gezien, dat er veel mensen met hun ziel onder hun arm in de stad lopen. Groepen jongeren. Buitenlandse toeristen. Complete families: opa's, oma's, vaders, moeders en kinderen. En zolang er genoeg winkels in de binnenstad open zijn, blijven die in de stad wandelen. Want die vinden de adviezen van het RIVM blijkbaar niet interessant genoeg om op te volgen.
Of zij hebben het verhelderende filmpje nog niet gezien over 'social distancing', de fantastische opvolger van 'flatten the curve'...

Online kun je natuurlijk gewoon bestellen

Uiteraard is onze webshop gewoon open en kun je jouw nieuwe hoge hakken online bij ons bestellen. Onze logistieke partner QLS en de bezorgers van DHL zorgen ervoor dat je bestelling snel en netjes thuis afgeleverd wordt, zoals je dat van Silhouette gewend bent. Wel zorgen de bezorgers daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact en houden ze de noodzakelijke afstand.

Let wel even op; voor 14:00u besteld, is dezelfde werkdag verstuurd en de volgende werkdag geleverd!

Dat overzichtje ziet er zo uit:
 • Maandag voor 14:00u besteld = Dinsdag aangeboden
 • Maandag ná 14:00u besteld, maar dinsdag vóór 14:00u besteld =
  Woensdag geleverd
 • Dinsdag ná 14:00u besteld, maar woensdag vóór 14:00u besteld =
  Donderdag geleverd
 • Woensdag ná 14:00u besteld, maar donderdag vóór 14:00u besteld =
  Vrijdag geleverd
 • Donderdag ná 14:00u besteld, maar vrijdag vóór 14:00u besteld =
  Zaterdag geleverd
 • Vrijdag ná 14:00u besteld, zaterdag, zondag, of maandag vóór 14:00u besteld =
  Dinsdag geleverd
Uiteraard houden we je op de hoogte, als de situatie verandert.
En blijft bezorgen mensenwerk: mocht DHL onverhoopt jouw zending niet op tijd kunnen bezorgen, dan hopen we op jouw begrip.

Vanaf nu: alle orders met een waarde boven de €29,95 gratis bij je thuisbezorgd

En wat doen wij in de tussentijd, om ons hoofd helder te houden?

Achter de schermen zijn wij met ons team bezig om alles op de rit te houden. En praten we veel met elkaar, want we maken ons natuurlijk allemaal zorgen.

We zijn in de winkel bezig met het opruimen van het magazijn, omvormen van de winkel, veranderen van de etalage en verwerken van de nieuwe collectie die binnen is gekomen. Ook handelen we jouw webshop order af. En leveren natuurlijk nog steeds alles uit voorraad, zodat je supersnel je nieuwe hoge hakken in huis hebt.

En we zijn open op afspraak:

Private Shopping it is!

We hebben het altijd al eens willen doen: private shopping aanbieden.
Want met grote regelmaat krijgen we klanten, die ons online al wel in de gaten houden, maar nog nooit in de winkel zijn geweest. En er een dagtrip Rotterdam van maken om ons te bezoeken. En die willen natuurlijk niets liever dan op gemak lekker rondsnuffelen, passen en mooie nieuwe hoge hakken uitzoeken!

Daarom maken we van de 'nood' een 'deugd'.
Je kunt nu bij ons Private Shoppen!

Op maandag tot en met zaterdag, van 10:00 uur tot 14:30 uur, ben je van harte welkom in onze winkel!
Je kunt hiervoor contact met ons opnemen door een bericht te sturen of even te bellen met +31 10 4130516, zodat we een afspraak kunnen maken.

Kom alsjeblieft alleen als je je goed voelt,
dus als je verkouden bent, keelpijn of koorts hebt: blijf thuis...

We hebben wel een paar 'kleine lettertjes'
aan de Private Shopping gekoppeld:

 • Bij binnenkomst vragen we je een toegangsfee van € 50,- die je contant of met pin kunt betalen.
 • Je krijgt een royaal uur de tijd om op je gemak rond te kijken, te passen en een keuze te maken.
 • Heb je wat moois gevonden met een waarde boven de € 50,-? Dan verrekenen we de toegangsfee met jouw aankopen en betaal je het verschil bij.
 • Heb je wat moois gevonden, maar is dat met een waarde onder de € 50,-? Dan krijg je van ons een waardebon met het verschil tussen het bestede bedrag en de toegangsfee. Zie je dus leuke schoenen van € 29,95, dan krijg je een waardebon voor het bedrag van € 50,- min € 29,95 = € 20,05.
  Dit tegoed is een jaar geldig in de winkel en de webshop.
 • Wil je nog meer 'PRIVATE' 'Private Shopping'? Op verzoek zorgen wij ervoor, dat de etalageramen afgedekt zijn en mensen van buiten niet naar binnen kunnen kijken. Eventueel mag je ook via een andere uitgang naar buiten dan dat je binnenkwam. Ideaal als je drempelvrees hebt, of echt in de privé sfeer wilt passen.

  Als je als travestiet graag 'en femme' wilt komen: geen probleem.

  Wil je in clubwear komen, en kom je met maximaal 4 personen? Helemaal goed, maar: houd het wel netjes voor onze collega's ;-). De toegangsfee is dan echter wel hoger, namelijk € 100,-.

Extra maatregelen

Wij letten extra goed op de hygiëne in de winkel want de gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. Logischerwijs doen we veel extra schoonmaakrondes, wassen we onze handen vaker en houden we wat meer afstand tot elkaar en onze klanten.

We zijn een full-service winkel, waarbij we onder normale omstandigheden de bandjes van de schoenen voor je dichtmaken en je helpen met het aantrekken van overkneelaarzen. Zoals je zult begrijpen, is het voor de veiligheid van ons allemaal beter als we niet te dicht bij elkaar in de buurt komen.
We zoeken dan ook naar een nieuw evenwicht tussen maximale service geven en een veilige omgeving voor iedereen.

Tot snel!

In onze winkel in Rotterdam Centrum of webshop.

We wensen je, ondanks alles, een hele fijne dag, namens ons hele team!
Sandra - Silhouette
facebook instagram