Silhouette - alleen maar hoge hakken

Basic plateaupumps voor maar € 29,95!


We hadden ze al. En voor we het wisten, waren ze uitverkocht. Maar nu zijn ze er weer, deze eenvoudige maar toffe plateaupumps met een hoge naaldhak! Super voor een avondje stappen of gewoon voor 'zo'. Met een ronde neus, een hak van 11 cm en een plateau van 2,5 cm, zodat je gevoelsmatig op een hak van 8,5 cm loopt.

Shop ze snel voor maar € 29,95!

Ze zijn er in vier kleuren: zwart, rood, wit en beige.
De voorraad is beperkt, dus wacht niet te lang!

Klik op de foto van de kleur van je keuze voor meer info
en om ze direct te bestellen!

2218-50-042 NB
2218-60-056 NB
2218-10-227 NB
2218-40-028 NB

Zit jouw maat er niet bij?

Dan heb je misschien een schoenmaat kleiner dan maat 35, of juist maat 42 of groter. In dat geval: schrijf je in voor onze speciale kleine-maten-nieuwsbrief of grote-maten-nieuwsbrief. Dan krijg je mailings met schoenen die er júist in jouw maat zijn.... en maken we je niet blij met een dode mus, zogezegd. Onderaan deze nieuwsbrief kun je je inschrijving aanpassen. Kies hélemaal onderaan - in de allerkleinste lettertjes - de optie 'je abonnement beheren'.

Kadootje voor jou!

Als je nu een order plaatst met een paar (dichte of peeptoe) pumps, krijg je van ons een setje solettes ter waarde van € 3,95 kado. Deze zachte pads zorgen voor minder druk onder de bal van je voet als je lang op hakken staat én zorgen voor wat meer vulling, als je wat ruimte in je schoen hebt. Zo is het gemakkelijker een langere tijd op je hoge hakken te lopen zonder pijnlijke ballen! ;-) Bestel je solettes mee met je schoenen en vul kortingscode 'soletteskado' in bij het afrekenen en je kadootje wordt meegestuurd met je nieuwe hoge hakken (max 1 paar per order, aanbieding geldt tot en met zondag 17 juni).
Solettes

Tot snel!

In onze winkel in Rotterdam Centrum of webshop. Wij hebben de meeste hoge hakken per m² en omdat we alles op voorraad hebben, leveren we ook jouw online bestelling supersnel.

Wist je dat je ook achteraf kunt betalen bij ons?
Voor orders tot € 100,- kost je dat helemaal n-i-e-t-s!


Hartelijke groet, Team Silhouette
Nel, Sandra, Gerwin, Josephine & Lisandra

facebook instagram