niewsbrief header kleine maten

Newsflash!📸

Nieuwe leuke zomerse modellen in kleine maten komen onze kant op!

Met het hele Corona-verhaal loopt alles een beetje anders dan wij graag zouden willen. Gelukkig is wat we wilden, gelukt, en komt er een zending met superleuke sleehakken en blokhakken onze kant op!

Deze hakken in kleine maten worden voor het overgrote deel met de hand gemaakt. Simpelweg omdat de machines, waarmee de 'gewone' maten gemaakt worden, deze kleine leesten niet kunnen verwerken.
Omdat de fabrieken, waar deze modellen speciaal voor ons gemaakt worden, heel klein zijn, stagneerde de productie een beetje door het ziekteverzuim van de mensen die er werken. Ook daar is het namelijk zo, dat je bij een snottebel niet mag werken in afwachting van een negatieve test, waardoor onze voorjaarscollectie helaas iets later is.

Maar niet getreurd: ze komen er aan!
En daarom willen we je alvast een update geven.
Want de afgelopen weken hebben we heel veel vragen gekregen, van dames met een kleine schoenmaat, die dolgraag willen weten of er voor hun nog wat leuks nieuws zomerachtigs binnenkomt: het antwoord daarop is dus volmondig

JA! Er komen superleuke nieuwe modellen in kleine maten binnen!

Zwarte sleehakken met touwzool kleine schoenmaat | Kleine maat sleehak
Deze sleehakken hebben een bandje over de tenen en en bandje om je wreef. Dat zit steviger dan een bandje rondom je enkel en daardoor lopen deze sleehakken heel stabiel. In de zool zit zilverdraad verwerkt, wat een leuk detail aan deze sleehakken geeft.
Ze komen opnieuw binnen in de basiskleuren zwart en beige/nude, en dit seizoen voegen we ook jeans blauw en felrood aan de collectie toe! Vanaf maat 31.
Nude sandalen in kleine maten | Sleehak sandalen maat 34 en kleiner
Deze leuke sleehakken hebben een kurk-look zool met touwdetails langs de zool.
In de herhaling in de mooie beige/nude kleur zoals je die op de foto hierboven ziet. Nieuwkomers dit jaar zijn zwart vegan suède en wit vegan leer.
Ook deze sleehakken krijgen we binnen vanaf maat 31.
Wit sandaaltje kleine maten met brede hak | Kleine maat hakken
Dit superfijne sandaaltje met een 8 cm hoge blokhak hebben we al een tijd in de collectie, en wordt in de missende maten aangevuld. Ook komt dit model binnen vanaf schoenmaat 30 (!).

Nieuwe variaties dit seizoen: naast wit lak komt ook een witte vegan leren versie op voorraad en een zilveren versie met glitters.

Sneak peak: these new styles are heading for Holland!

Espadrilles in kleine maten
Deze gave espadrilles komen in zwart denim, jeansblauw denim, rood vegan suède en in een mooie nude/beige vegan suède variant. YES! Eíndelijk ook fijne sleehakken met een díchte voorkant in kleine maten! Ze komen vanaf schoenmaat 31.
Sleehakken met smalle bandjes
Speciaal voor de dames met een smalle voet: deze sleehakken met smalle bandjes op een smallere leest komen in zwart vegan suède en in...... kobaltblauw vegan suède! Hoe leuk is dat? Ook dit model komt vanaf schoenmaat 31.
pumps met bandjes
En last but not least: naast een aanvulling van pumps krijgen we ook dit nieuwe model binnen in kleine maten. In deze nude vegan leren versie, maar ook in wit vegan leer. Even niet in het zwart - zwarte pumps in kleine maten hebben we meer dan genoeg op het moment - maar júist in deze lichte kleuren die je goed in het voorjaar en de zomer kunt dragen. Vanaf maat 31.

Wij verwachten deze 'new kids on the block' half-eind april in de winkel. En natuurlijk zullen we je gelijk een seintje geven, als ze er zijn!

Kun je niet wachten? Stuur ons vooral een whatsapp-berichtje tegen die tijd. Dan weten we wellicht al iets meer over een exacte leverdatum en .... zodra we ze in onze handen hebben, maken we een filmpje dat we je gelijk kunnen toesturen!

Kom lekker langs in onze winkel in Rotterdam

Dan kun je deze nieuwe modellen straks allemaal in het echt zien, ze vastpakken en nog veel belangrijker: pássen! Want met een kleine maat is het niet gemakkelijk om iets te vinden dat én leuk is, én goed bij jouw voet past. Dus helpen we je graag in deze zoektocht!

Laat wel even weten wanneer je langs wilt komen.
Want onze vrienden in Den Haag willen natuurlijk niet dat het te druk wordt in de leukste hoge hakken winkel van Nederland....
Silhouette rotterdam open vanaf 3 maart
Groeten namens ons hele team!
Sandra - Silhouette
facebook instagram pinterest custom