Silhouette - alleen maar hoge hakken

Rood, Roder, Roodst! ๐Ÿฅฐ

Want rode hoge hakken zijn altรญjd goed!

Heb je ons filmpje vrijdagmiddag toevallig al live bekeken tijdens onze live-stream op Facebook? Leuk was-ie hรจ! We hebben echt sรบperveel leuke reacties gehad - daar worden we enorm blij van!

Als je 'm nog niet hebt gezien: als je op de foto hieronder klikt, kun je 'm terugzien op ons YouTube-kanaal. We deden een special over rode hoge hakken - die zijn natuurlijk niet alleen leuk voor Valentijn, maar kun je het hele jaar door dragen ๐Ÿ’–.
San met rode hoge hakken
We laten je van alles zien - niet alles is er in jouw maat, want het is een algemeen filmpje op onze social media van alle rode hoge hakken,
maar vanaf 7 min. en 7 sec. komen ook de grote maten aan de beurt!
We krijgen elke week een serieuze zending van Pleaser binnen, en dit is wat ons betreft dรฉ leverancier voor de pumps en laarzen in grote maten.
Door de Corona-ellende waren bepaalde modellen tijdelijk lastiger leverbaar omdat de fabrieken, waar de Pleasers gemaakt worden, gesloten waren, of de aanvoer stagneerde door vรฉรฉl vraag naar transport maar weinig aanbod en ze dus domweg niet op de juiste plek konden komen.

Gelukkig is de aanvoer nu weer op de rit. Zie je iets leuks in de grote maten, maar nรฉt niet in jouw maat? Laat het ons weten, dan checken we de actuele stock-status bij de leverancier meteen even voor je!
San tussen de Pleaserdozen

Heb je iets leuks gezien in het filmpje?


Wil je meer info? Zit je te twijfelen of een model je past?
Stuur ons via deze link hier direct een whats'appje, dan hoef je het nummer niet in te typen. Je kunt ons natuurlijk ook een email sturen, als je dat gemakkelijker vindt.
Dan helpen we je graag! Ook al is onze winkel dan nu nog gesloten, aan de hand van wat opmeet-acties en foto's van je voet komen we een heel eind!
Open voor Afhalen

Gelukkig: je kunt bij onze winkel je bestelling ophalen

.... en daar hebben we natuurlijk weer een filmpje over gemaakt in de winterse kou๐Ÿ™ƒ. Heb je iets leuks gezien op de site?

โœ”๏ธ Je kunt het in de webshop bestellen en voor de optie 'afhalen in winkel' kiezen. Je kunt het dan direct betalen, maar ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ.
Dan zetten we het voor je klaar en spreken we met je af wanneer je het bij de winkel kunt ophalen. Enne..... even aanpassen op de deurmat kan natuurlijk; dan weet je zeker of de maat juist is ๐Ÿ˜‡.

โœ”๏ธ Je kunt het via whats'app meteen reserveren of
bel even naar de winkel op +31 10 4130516.
Dan zetten we het model wat je wenst voor je klaar en houden we even contact wanneer je het wilt komen afhalen.
๐—๐—ฒ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป.

Van maandag tot en met vrijdag maken we graag een afspraak met je zodat je de schoenen of laarzen van je keuze op kunt halen wanneer het jou uitkomt.
Afhalen op zaterdag kan voorlopig alleen op afspraak.
Vul hiervoor even het contactformulier in.

๐Ÿ’‹ Sandra - Silhouette
facebookย instagramย pinterestย youtubeย