Silhouette - alleen maar hoge hakken

Silhouette doet aan Omdenken 2.0:
persoonlijke bezorging in de vorm van ‘omgekeerd afhalen’ én Virtual Personal Shopping tijdens de 2e Lockdown!

Afhalen bij Silhouette Contant betalen Silhouette Private Shopping

Wij zijn tijdens aangepaste openingstijden
gewoon in onze winkel

Achter de schermen verwerken we jouw internetbestelling 🚚, houden we ons magazijn op orde, pakken we binnenkomende zendingen uit en maken we het met ons team gezellig. Wij houden gewoon vast aan Foute Kersttruiendag, draaien gezellige Kerstmuziek 🎵 en houden onze spirit hoog!
zwarte en rode hoge pumps met plateau

Bezorging op de parkeerplaats aan de overkant van onze winkel – contant betalen mogelijk! 💰

Afhalen mag niet, want dat levert een mensenstroom op die de regering wil voorkomen. Maar als jij nou in je auto blijft zitten, naast je scooter blijft staan of tegen de muur aanleunt op de laad-en-loswal aan de overkant van onze winkel, dan bezorgen wij graag jouw nieuwe hoge hakken bij jou. Doen we er een feestelijk papiertje omheen en overhandigen we jou je nieuwe hoge hakken met een grote glimlach!

Naast bezorging op de parkeerplaats tegenover onze winkel bieden wij ook avondbezorging op een parkeerplaats in Rotterdam-Oost aan, 7 dagen per week!
Metallic pumps goud zilver champagne

Private Shopping is in de winkel niet mogelijk, maar virtueel personal shoppen via Whatsapp of FaceTime wel!

We nemen je graag virtueel mee door onze winkel om je te helpen met het vinden van iets moois! Heb je een jurk waar je iets bij wilt? Houd ‘m in de buurt zodat wij ‘m ook kunnen zien. Heb je twee of drie modellen gezien in de webshop, twijfel je, en wil je die modellen eerst even ‘in het echt’ naast elkaar zien voordat je ze bestelt? Geen probleem! Wij pakken ze live uit ons magazijn zodat je de schoenen kunt vergelijken. Heb je een hoge wreef? Dikke kuit? Brede voet? Laat ons met je meekijken of het model van jouw keuze ook daadwerkelijk bij jouw voet of om je benen past…. wij zijn overal voor in!
Sok laarsjes met hoge naaldhak
Die lockdown, die kwam flink onverwacht.
We hebben namelijk voor de Feestdagen nog heel veel leuks binnengekregen!
Hier vind je met één klik de nieuwste hoge hakken. 👠

Vraag van een klant:
"Ik wil een paar schoenen kado 🎁 geven voor de Feestdagen. Mag ik ze na de Feestdagen retour sturen?"

Tuurlijk mag dat. Maar vermeld bij de opmerkingen bij je bestelling dan wel even dat het om een kadootje gaat. Dan maken we een aantekening op je faktuur, zodat het geen probleem is als je pakketje wat later binnen is bij ons. Zorg er wel voor, dat je het pakket uiterlijk 5 januari inlevert bij een postpakketpunt. Ondanks de lockdown zijn de meeste servicepunten gewoon open!
Extra lange rode overknees

Nog geen kadootje voor onder de boom?
Geef een kadobon!

Voor de creatievelingen onder ons: je kunt een digitale versie bestellen, die je als .pdf-file toegestuurd krijgt. Die kun je dan afdrukken en gezellig inpakken. Je mag een kortingscode naar keuze verzinnen, zodat je 'm kunt personaliseren.
Mis je het crea-gen? Wij kunnen 'm ook leuk inpakken voor je en kant-en-klaar naar je toesturen. Glitters, confetti, gooi je haar los!
Kadobon Silhouette

Tot snel, digitaal of bij een bezorging!

Je kunt nu even niet terecht in onze winkel in Rotterdam Centrum. Dat is zuur.
Of deze harde lockdown nu wel of niet nodig is, wat je er ook van vindt: het ís zo, en we moeten dealen met de kaarten die we in onze handen hebben gekregen.
We kunnen chagrijnig gaan zitten zijn, maar da's niet ons ding. We hopen dat jij de komende periode ook je weg zult vinden. Hopelijk zien we elkaar digitaal of persoonlijk, bij een parkeerplaats-bezorging!

Voor nu zeggen we op z’n Rotterdams: het is gewoon K*T allemaal, maar hup, schouders eronder en gas op de plank!

🎄 Fijne Feestdagen en blijf gezond!! 🍾

Groeten namens ons hele team!
Sandra - Silhouette
facebook instagram pinterest youtube