Silhouette - alleen maar hoge hakken

Sorry.... we moeten je รฉcht even storen

Want zeg nou zelf, deze nieuwe overknee boots zijn toch gewoon tรฉ leuk?

Ga je voor een tikkie foute maar o zo heerlijke overkneelaars in een tijgerprint?
Of vind je dat wat te heftig en houd je het bij een brandweerwagenrode, extra lange versie?

Wij vinden deze boots gewรฉldig en de eerste klanten die ze afgelopen weekend kochten, waren ook helemaal in love! Ze staan nu ook al online, zodat je ze misschien nog wel voor iemand in de zak van de Sint kunt stoppen ๐Ÿฅฐ.
Tijgerprint overknees en brandweerwagen rode overknees

Dit zijn ze!

Tijgerprint overknees met hoge hak

Tijgerprint overknees met hoge hak

Extra lange rode overknees

Extra lange rode overknee laarzen met hak

Zijn dit soort boots niet je ding?
We hebben nog veel meer leuks binnengekregen.
Hier vind je met รฉรฉn klik de nieuwste hoge hakken.

Kan ik gewoon langskomen, of is het veel te druk?

Je hebt het vast wel gehoord: afgelopen weekend vond de burgemeester het in de binnenstad te druk en heeft hij de winkels eerder laten sluiten.
Wij hebben het in onze winkel echter niet als "te druk" ervaren; alleen op zaterdagmiddag was het wat drukker dan de afgelopen weken op zaterdag het geval was.

Drukte is natuurlijk relatief: omdat er nu maar een beperkt aantal mensen tegelijk in onze winkel mag komen, lรญjkt het soms drukker dan het daadwerkelijk is. Ook is onze perceptie van 'druk' de afgelopen maanden natuurlijk behoorlijk veranderd.

Op straat was het wel drukker in het Black Friday weekend dan de afgelopen weken het geval was. Mensen waren op koopjesjacht, maar ook zijn er op de Lijnbaan werkzaamheden in verband met de bouw van 'Forum' waardoor mensen niet lekker door konden lopen. Bovendien stonden mensen bรบiten mensen te wachten om winkels binnen te mogen, zoals bij de MediaMarkt op het plein tegenover onze winkel.

Het is in onze winkel echter niet druk. En zeker niet tรฉ druk. Dus je kunt gewoon langskomen om jouw nieuwe hoge hakken te zien en te passen voordat je ze koopt.

Kom je van ver? Dan is het verstandig om niet op zaterdagmiddag te komen (tussen 14u en 17u). Het is dan vooral lastig om met de auto de stad in te komen.
Kom, als dat lukt, liever op een doordeweekse dag of zaterdagochtend. Dan rijd je zo naar onze winkel en parkeer je gemakkelijk in de parkeergarage voor onze deur. Op zondag is het rustiger dan op zaterdag, maar ook dan geldt: kom je van ver? Kom dan als we net open zijn en zorg dat je er tussen 12:30 en 14:00 bent.

En hoe zit het met mondkapjes?

Per 1 december 2020 stelt de regering het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen van 13 jaar of ouder die een publieke binnenruimte betreedt. Hier valt onze winkel ook onder.

Klanten die vanaf 1 december weigeren een mondkapje te dragen, zullen wij de toegang tot de winkel niet ontzeggen. Klanten kunnen een medische reden hebben voor het niet dragen van een mondkapje en de privacy wetgeving staat ons natuurlijk niet toe naar deze reden te vragen. Aangezien wij geen handhavers zรญjn, zullen wij ook niet als handhavers optreden.

Tot snel!

Je bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam Centrum.
Dus kom lekker langs om te struinen in onze winkel. Zodat je jouw nieuwe hakken eerst 'in het echt' kunt zien en passen voordat je ze koopt.

๐—ข๐—ฝ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฌ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿณ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฎ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿณ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ.

Let op; op maandagen is de winkel gesloten

Maar ja, helemaal stilzitten kunnen we natuurlijk niet. We behandelen op de maandagen wel jouw e-mails en whatsappjes.
En ook de webshopbestellingen worden op maandagen verstuurd.

Red je het niet om langs te komen, shop dan in onze webshop!
Jouw online bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd op een adres in Nederland (vanaf โ‚ฌ 39,95).

Groeten namens ons hele team!
Sandra - Silhouette
facebookย instagramย pinterestย youtubeย