Schoenen in kleine maten - maat 30-35

๐Ÿ”ฅ Ze zijn er bijna! ๐Ÿ”ฅ

De afgelopen paar dagen hebben we heel veel mailtjes en telefoontjes gekregen - misschien ook wel van jou? - van klanten die zich afvroegen wanneer de nieuwe modellen in de kleine schoenmaten zouden binnenkomen.

We hebben goed nieuws:

Kleine maten zijn onderweg
We zijn jou met je kleine schoenmaat dus zรฉker niet vergeten!
We hebben alleen - en dat zal ook nog wel even zo blijven, vrees ik - nog steeds wat vertragingen in de leveringen door de hele toestand rondom het Corona-virus.

Wat komt er binnen?

Natuurlijk komen er ook dit seizoen weer fijne laarsjes binnen - zowel met een stevige hak als met een naaldhak - en ook komen er nieuwe modellen pumps in de collectie bij.

Uiteraard worden onze basis pumps en eenvoudige sandaaltjes met een stevige hak รฉn die met een naaldhak weer aangevuld.

Zodra ze binnen zijn, maak ik een filmpje en zet ik dat online, zodat je gelijk kunt zien of er wat leuks voor je tussen zit!

Tot snel!

Je bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam Centrum.
Dus kom lekker langs om te struinen in onze winkel. Zodat je jouw nieuwe hakken eerst 'in het echt' kunt zien en passen voordat je ze koopt.

๐—ข๐—ฝ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฌ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿณ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฎ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿณ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ.

Let op; op maandagen is de winkel gesloten

Maar ja, helemaal stilzitten kunnen we natuurlijk niet. We behandelen op de maandagen wel jouw e-mails en whatsappjes.
En ook de webshopbestellingen worden op maandagen verstuurd.

Red je het niet om langs te komen, shop dan in onze webshop!
Jouw online bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd op een adres in Nederland (vanaf โ‚ฌ 39,95).

Groeten namens ons hele team!
Sandra - Silhouette
facebookย instagramย pinterestย youtubeย