Silhouette - alleen maar hoge hakken

Sexy Stiletto Sandaaltjes voor een SUPERPRIJS!


Deze leuke sandaaltjes met naaldhakken hebben we nét binnen. Maar wij hebben een beetje last van de warmte! Speciaal voor jou, als nieuwsbrieflezer, deze SUPERAANBIEDING!

Van € 39,95 voor € 25,00!!
Kortingscode: ZONNESTEEK


De voorraad is beperkt, dus wacht niet te lang!
De actie loopt tot en met zondag 22 juli aanstaande (natuurlijk ook in de winkel: vertel de kortingscode even tegen mijn collega's in de winkel voordat je afrekent).

Klik op de foto van de kleur van je keuze voor meer info
en om ze direct te bestellen.

Rood sandaaltje met perspex
De hak van dit sandaaltje is 10,5 cm hoog.
De perspex band over je voet en de dubbele enkelbandjes zien er niet alleen leuk uit, maar geven ook extra steun bij het lopen.
Niet geschikt als je een echt brede voet hebt!
Kobaltblauwe sandaaltjes
De hak van dit sandaaltje is 12 cm hoog!
Leuke perspex details over de tenen en bij de achterkant van dit schoentje.
De hakken zijn écht hoog - niet geschikt als je 'af en toe eens op hakken loopt voor een feestje', maar alléén voor de die-hard-hoge-hakken-fans!

Zit jouw maat er niet bij?

Dan heb je misschien een schoenmaat kleiner dan maat 35, of juist maat 42 of groter. In dat geval: schrijf je in voor onze speciale kleine-maten-nieuwsbrief of grote-maten-nieuwsbrief. Dan krijg je mailings met schoenen die er júist in jouw maat zijn.... en maken we je niet blij met een dode mus, zogezegd. Onderaan deze nieuwsbrief kun je je inschrijving aanpassen. Kies hélemaal onderaan - in de allerkleinste lettertjes - de optie 'je abonnement beheren'.

Tot snel!

In onze lekkere koele winkel in Rotterdam Centrum of webshop. Wij hebben de meeste hoge hakken per m² en omdat we alles op voorraad hebben, leveren we ook jouw online bestelling supersnel.

Wist je dat je ook achteraf kunt betalen bij ons?
Voor orders tot € 100,- kost je dat helemaal n-i-e-t-s!


Hartelijke groet, Team Silhouette
Nel, Sandra, Gerwin, Josephine & Lisandra

facebook instagram